Witajcie,
Dawno do Was nie zagladalam bo odkad wrocilam do pracy ciagle brak mi czasua kazda wolna chwile spedzam z Ela.
Miskam, EwelinaK26, As76, kahaka, Karolcia81 i wszystkie dziewczynki, ktore czekaly na maluszki kiedy tu jeszcze regularnie bywalam - serdecznie gratuluje dzieciatek i niech zdrowo i szczesliwie rosna!
Annunia, Lili - gratuluje Wam bardzo malenstw w brzuszkach!
Pozdrawiam tez wszystkie pozostale oczekujace Mamusie. Niech dzieciaczki zdrowo i spokojnie rosna w Waszych brzuszkach :-)
Nasza Ela jest cudownym maluchem. Jest bardzo pogodnym dzieckiem i cala rodzina jest w niej zakochana. Obecnie jest na etapie prob raczkowania, ktore jeszcze srednio jej wychodza i koncza sie zwykle pelzaniem do tylu

. Wczoraj pokazal jej sie pierwszy zabek i troche sie biedaczka przy tym nacierpiala ale radzi sobie dzielnie i zazwyczaj humor jej dopisuje.
Pisze do Was na tym watku bo Ela niedlugo bedzie miala mlodsza siostrzyczke. Jestem w 21tc i ostatnio wlasnie dowiedzielismy sie, ze czekamy na druga dziewczynke. Bardzo sie cieszymy, mam nadzieje, ze dziewczynki beda dobrymi przyjaciolkami bo roznica wieku miedzy nimi bedzie wynosic niecale 14 miesiecy.
Postaram sie do Was czesciej zagladac i byc bardziej na biezaco z tym co sie u Was dzieje.