Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja się martwię, bo mnie piersi dzisiaj przestały boleć. Nie bolały mocno ale jednak trochę a tu dzisiaj nic Boję się, że znowu coś nie wyszło Ciężaróweczki a może miałyście podobnie a okazało się, że wszystko jest w porządku?
zjola spokojnie tak jak pisze Aniunia mnie tylko troszkę bolały piersi a teraz to prawie wogle jedynie wieczorem i zobacz wszystko ok. u Ciebie też tak będzie
Zjolu, spokojnie. U mnie było naprzemiennie...jednego dnia bolały, jak pieron, drugiego nie bolały, jakbym w ciąży nie była. Później znowu piekły, swędziały i znów bezobjawowo...nie ma reguły! Na pewno wszystko dobrze jest, a i brak objawów to też objaw, pamiętaj o tym ;-)
Zjola - ciąża bezobjawowa to najlepsze co może być, tyle, że trzeba sobie z głową poradzić. Jest dobrze, będzie dobrze, zrób koniecznie ten progesteron.