Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Przeszło i teraz ponownie śpię jak zabita. ;-)
Wiem już u kogo co i jak zamówię, ale stwierdziliśmy, że kasę z maja ładujemy jeszcze w ogród i dom, a czerwcową już w dzidzię bez dyskusji.
Tak jak Asia radzi, wszystko zależy od czasu – ile go macie. Jeśli na już, weźcie co macie i przenieście się tymczasowo, nie urządzać niewiadomo czego, a na spokojnie poszukać tego o czym marzycie. Jeśli macie więcej czasu rozejrzyjcie się. Aczkolwiek jak nic ciekawszego nie znajdziecie a tamto pójdzie w łeb to tez kicha. Wiem, że przeprowadzka, jedna była w marcu, teraz druga i jeszcze jakby miała być trzecia to sporo, szczególnie, że Alicja malutka. Załatwianie formalności na okrągło to kolejna strata czasu. Tak jak Ty uważam, że balkon to graciarnia i można sporo tam rzeczy przechować, ale jakby na tarasie zakupić takie wiklinowa płotki to też by dało radę, aczkolwiek to kolejne wydanie pieniędzy, no i balkon ma szczebelki metalowe (stabilniejsze) a wiklina to wiklina. Jeśli chodzi o metraż to różnica spora, no ale ważne, że własne. Moja pierwsza zasada szczęśliwego małżeństwa czy początkującej rodziny to „o chlebie i wodzie, ale na swoim i nie ważne, że małe i ciasne, ważne że własne”. Trzymam kciuki by wszystko poszło jak po maśle.