reklama

Wieści od cieżarówek

Pati no to widze ze apetyt Ci dopisuje:-) zupelnie jak mnie:-)az strach pomyslec ile bede wazyc na finiszu:-) a co do stanikow to ja juz mam "C" hip hip huuuura, no normalnie fajnie jest miec piersi:)
Lili ja tez uwazam ze Twoja corcia powinna miec imie tylko i wylacznie kojarzace sie z nia a nie z kims innym i tak jak Agata mowi zawsze na drugie mozecie dac Marysia

reklama
Asiu świetny prezencik :-)

Lilijanna ja bym co najwyżej na drugie dała po babci Marysia, a zostawiłabym wersję która Tobie bardzo się podoba, czyli Adrianna.

Pati - dla mnie 43 zł to też dużo. Ja będę robić zakupy na allegro u tej Pani
Informacje o Użytkowniku dorotabatko - Aukcje internetowe Allegro
Podobają mi się i ceny i kolor i "bo polskie" :-)
She - ja tak dostałam przewijak, dwa razy użyty jak do koleżanki przyleciała siostra z Anglii, jeszcze pachnie sklepem ;-)
Mysza - na allegro ma konto moja siostra i mój A. Czy jest opcja wpisania numeru payback pod dwa loginy? Czy mogą się doczepić? Korzystam głównie z loginu siostry tak naprawdę i póki co tam umiejscowiłam numer payback. Muszę chyba dokładniej przeczytać regulamin :baffled:

Drugiego imienia nie chcemy, my mamy po jednym i nasze dzieci też będą mieć po jednym. Ale zgadzam się, że dawanie po kimś jest takie se.

Mysza - na allegro ma konto moja siostra i mój A. Czy jest opcja wpisania numeru payback pod dwa loginy? Czy mogą się doczepić? Korzystam głównie z loginu siostry tak naprawdę i póki co tam umiejscowiłam numer payback. Muszę chyba dokładniej przeczytać regulamin :baffled:

Ja Ci powiem że akurat przy allegro mam tylko na jedynm koncie. Ale wydaje mi się że spokojnie można. Oni jak zaczęli wymieniać te karty to dawali po dwie sztuki i niby jedna była dla siebie a druga dla bliskiej osoby. I punkty zbierają się z tych dwóch kart na jedno konto. Więc mogą mieć te dwie bliskie osoby dwa konta allegro i każda ze swojego zbiera punkty :-)

Widzę ,że tu dziś temat cyców mi na szczęście nie rosną albo nie zauważam ale mi już wystarczy:( ja mam G i nie znoszę tego! najfajneijsze są B:)
ale nie będę narzekać bo jeszcze zaczną boleć:)

co do imion mój M na Julka się uparł i to już jak w brzuszku jeszcze go nie było! ,mnie to nie kręciło, na początku śmiałam się,a teraz już sama mówię ,że Julian będzie:) chyba można się przyzwyczaić.
Lili Marysia ładne,ale wybierz takei jakie Tobie się podoba.

Ja tankuję na orlenie ale tam jakoś nie ma fajnych rzeczy. a ta Twoja mata z BP Mysza jest fenomenalna

Ostatnia edycja:
witajcie pipeczki :-)

Ja dzisiaj dostałam posciel i od razu ja wyprałam,zeby juz w łozeczku wam pokazac jak sie prezentuje w calosci.

Mam dziwne przeczucie,ze niedługo w szpitalu wyląduje,ale sie zobaczy na wizycie w poniedzialek co gin powie.

Co do rozmiaru przed ciaza mialam 80C,a teraz mam 90D :szok: i plus 15kg wiecej :zawstydzona/y:

Ola** - G normalnie??? - wow, ja mam G teraz, normalnie D/E zależy od stanika i mój normalny rozmiar bardzo mi odpowiada, natomiast to co jest teraz to ech. Liczę tylko, że mi tak nie zostanie :-p Co prawda tragedii nie ma aż takiej, ale zdecydowanie wolę moje D/E ;-)

ola** ta mata była w takiej promocyjnej gazetce..."dla rodziny". Co jakiś czas takie wychodzą.
Ja na orlenie mam też jakieś punkty, chyba ok 35000 ale tam nie ma nic fajnego. Zbieram na fotelik, bo widziałam że jest z Graco taki dla starszych dzidziusiów ;-) więc może się uzbiera

ewela czekam na fotkę. Też ostatnio miałam zakupić bo mi się taka z misiami spodobała. Stwierdziłam jednak że poczekam.

Ja standardowy rozmiar miałam 75C...a teraz 80E! Mnie się podoba... ;-) i W. też :-) boję się tylk o rozstępy...ale smaruję.

no niestety Lili 70 G więc w ogóle kosmos:) tzn nie narzekam bardzo,ale mnijesze piersi są jakieś takie chyba fajniejsze:) a w ciąży nei odczułam tamtej by urosły,ale M stwierdził ,że inaczej wyglądały. ja mam za to problem bo brzuch już widać moim zdaniem jest spory jak na ten etap:) tyle,ze waze tyle co wtedy w 20tyg:) bo przytylam przed tą ciążą od 59 do 64,a teraz mam 65:( wrr

a ja taką bluzeczkę sobei sprawiłam :)

Załączniki

• DSCN3908.jpg
    DSCN3908.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 44
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry