Dziewczyny, czy efektem ubocznym picia glukozy może być rozwolnienie jak woda?
ja z tego co pamiętam nie miałam takich atrakcji
To badanie z lepikiem jest obowiązkowe ?!? Każdy je robi ? Czy dopiero jak wychodzą jakieś nieprawidłowości przy glukoze na czczo ?
Wydaje mi się, że jest zalecane dla wszystkich, niezależnie od tego jak wyniki na czczo wyglądają, bo pokazuje, czy organizm radzi sobie z dostarczanym cukrem
Just- daj znać po lekarzu. Ale jak nie czujesz jakiś skurczy to pewnie dzidzia jeszcze nie zamierza wychodzić. No wlasnie z tym zwolnieniem to jest masakra..Ciekawe co moja na to będzie gadać
Ile macie już w brzuszku - ja teraz mierzyłam na wysokości pępka i mam 102-103
Skurczy nie czuję, ale jak dzisiaj trochę się pozginałam to Mały tak zaczął się przeciągać - pewnie zemsta za niewygody w trakcie sprzątania ;-)
A co do zwolnienia, to jak ja się niby nadaję do pracy, jak po dojściu na przystanek autobusowy czuję się jakbym przynajmniej półmaraton przebiegła - taka sapiąca i omdlewająca. No ale mam nadzieję, że martwię się na zapas i nie będzie problemu, tyle tylko, że pewnie będzie mi pisała zwolnienie od wizyty do wizyty, co oznacza konieczność równie częstego odwiedzania roboty w celu dostarczenia L4
A brzuszka dawno nie mierzyłam, ciekawe ile mam, na pewno więcej niż Ty :-)
Ja słyszałam że te na ramię są lepsze nawet od tych nadgarstkowych więc chyba na taki się zdecyduję.
Te na ramię chyba są bardziej miarodajne, niż nadgarstkowe. U lekarzy i w szpitalu przed ktg, właśnie z takimi się spotykałam.
Też mam Omrona :-)
Asiu, jutro też będzie dobrze :-)