Daaa, wczoraj w końcu nie napisałam, no ale co to jest dzień spóźnienia u sklerotycznej ciężarówki ;-) w związku z tym STO LAT, spokojnej reszty ciąży uwieńczonej lekkim porodem zdrowego maluszka, a także samych pomyślności
J
Ależ się zdziwiłam jak zerknęłam na Twój suwaczek, już za połową jesteś
J
Asiu, idź idź do lekarza z tą krtanią, może miejscowy antybiotyk by pomógł? (tylko nie wiem czy on w ciąży jest dopuszczalny) a płuczesz to gardło czymś?
na tak durne pytanie "A co Was zmusiło do tej decyzji?" było trzeba powiedzieć „No cóż wpadka” i pokazać na brzuch, ciekawe co by powiedział. No są ludzie i taborety…
Diana, super zakupki
J
Ja ogólnie jakaś pokręcona jestem, Twoim suwaczkiem też się zdziwiłam, że to już końcóweczka właściwie – kurczę czas mi się tak zatrzymał, że może jak zacznę rodzić to też będę wielce zdziwiona, że to już ;-)
Lilijanna, co do ciasta to w końcu padło na lemonkowe, a właściwie cytrynowe ;-) dobre, tyle, że ja póki co dalej mam pozmieniane smaki przez młodego, więc o dziwo jeszcze ciasta nie wykończyłam ;-)
Co do przyrostu wagi to przynajmniej u mnie okazało się, że tam chyba nie ma za bardzo reguły skoro na koniec 31 tc było 1,8 kg a w połowie chyba 37 już 3,4 kg. I jak to lekarz mówił, że to tak jak z dziećmi. Niektóre równomiernie rosną, inne malutkie malutkie w pewnym momencie nadganiają jak szalone, i odwrotnie te z których na początku rosną wielkoludki w pewnym momencie stopują.
Fajne bodziaki :-) Może to Cię zainteresuje, skoro w Pznaniu bywasz - coccodrilo:
Factory.pl: Centrum Outlet FACTORY. Twoje ulubione marki w niskich cenach. Przez cały rok.:
Ola**, fajny zbiorniczek
J
Wezmę i uduszę za te: „już 68 kg ważę” ;-), ja na starcie duuuużo więcej ważyłam (no ale moja wina)
Mysza, dobrze kojarzę, że w Wawie mieszkasz? Jeśli tak to w Ursusie w Factory jest sklep Coccodrilo i tam można w fajnych cenach ich produkty kupić
J
Ewela, nie wiem na czym polega masaż szyjki, ale przyjemne to na pewno nie jest. Mi jak wczoraj sprawdzała szyjkę to już się nie podobało, a prawdę powiedziawszy wcale aż tak nieprzyjemne to nie było. Ale jakby mi miała na siłę dziurę w szyjce powiększać to ja dziękuję.