ło matko!
aż tyle imion!
No nie wiem -S wydedukował że 3 córy będzie miał -i że maszynki do golenia musi już zacząć w hurtowni kupować;-) nawet się nie przeraził -ale na kotkę i suczkę już się nie zgodził i nawet chomik ma być facet

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ło matko!
aż tyle imion!
Moja wizyta w porządeczku :-) Serduszko pika :-) Macica jeszcze jest 2 palce pod pępkiem, więc to, że nie czuję ruchów jest dopuszczalne i normalne. Wszystko wygląda ok. Następna wizyta za 3 tygodnie, a w między czasie za 2 tygodnie USG połówkowe. To, że brzuch będzie ciągnął, bolał itp. mam przyjąć za normalkę, w końcu wszystko się tam rozciąga.
a do tego to się kochana przyzwyczajaj ;-) humorów ciężarnej to chyba nikt nie jest w stanie zrozumiećLeżąc w wannie np. prawie co bym się nie popłakała. Tak po prostu bez powodu.
E, to jeszcze lepsza z Ciebie wariatkaTak, ja ostatnio prawie nie popłakałam się nad żeberkami, bo jeden z kawałków miał wg mnie za dużo tłuszczyku... :-)