Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tu jest miejsce dla Ciebie także, mnóstwo miejsca dla każdej z nas, a myślisz, że gdzie my potem sobie stąd pójdziemy? Tutaj jest jak w domu.
Napisz jak urlop się udał. A no bo w rodzinie jest dobrze, jak nie porusza się tematu pieniędzy, (choć są wyjątki oczywiście - u nas jak Rodzice robili testament to jeden zrzekał się na drugiego i trzeciego i w końcu Rodzice stwierdzili, że jaja sobie robimy
) ja przez całe bycie dziewczyną/narzeczoną A. słyszałam, że dom, w którym mieszkamy jest A., a po ślubie, że jednak mamy szwagierkę spłacić (Teście nie żyją już niestety), więc wiesz, wszędzie gdzie pieniądze to problem. Czekam kiedy zdecydują się iść do sądu w końcu z łaski swej i to uregulować no i żebyśmy wiedzieli ile to jest to spłacenie. 

Ola a Ty nie masz żadnych objawów, Ty nic nie narzekasz, pozazdrościć 
Ja miałam jeszcze jeden sposób na mdłości, przespać je, ale ile można 

ciaza faktycznie troche mlodsza ale termin zostaje 4.02.2011 na razie bo ciagle sie te kilka dni przesowa ;-) najwazniejsze ze krwiak sie wchlonal!!!!ale jestem happy
ginek powiedzial ze sliczny ten klusek
a jaka dumna bylam ;-) badan nie zlecil bo dopiero co mialam krew robiona w szpitalu...

)

ty sie w spodnie nie dopinasz a mnie coraz bardziej z dooopy leca
od czerwca schudlam 5 kg...to ta dieta...tylko gotowane,nic tlustego i ciezkostrawnego...a jeszcze Klusek ode mnie bierze-zobacz jaki ma brzuchol napelniony
mnie to pomoze,bo mam spora nadwage a kluskowi tez bo musi rosnac i rosnie wiec wszystko jest ok 
:-)
teraz tez chodze w biodrowkach ale wiekszy rozmiar bo po prostu nie moge zniesc tych paneli na brzuch-strasznie mi w tym cieplo i mdleje w kosciele jak mam te spodnie jedne eleganckie ciazowe... w domu chodze w dresie jak mam gdzies wyjsc to kombinuje co mam ubrac... bo dzinsow ciazowych takich z panelem nie mam mam tylko biodrowki ale jednak juz cos mnie uciskaja bo wiercipiet wtedy sie wierci...
wkoncu nie musze szukac w cycniku moich rodzynków