reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Witajcie Kochane!

Zaglądam regularnie i sprawdzam czy już się nam sierpnióweczki zaczęły rozpakowywać, ale widzę że spokojnie czekają.

Lili, Kasikz, She myślę o Was często. Życzę aby wszystko potoczyło się po Waszej myśli...czyli szybko, bez bólu i bezproblemowo :-)

Aniołki rośnie Ci ten Skarbuś mały :-) gratuluję!

Pati poszukaj sobie takich spodni które mają niski panel tylko na bokach. Widziałam bodajże wczoraj takie w H&M na pewno będą wygodniejsze

ewela jasne że chcemy linki :-)

just jak tam mały Szymonek ?

A co u mnie...do przodu, to mogę z dumą powiedzieć. Załatwiam wszystkie swoje prywatne sprawy i mam nadzieje że jutro już będzie finał.

Poza tym to w niedzielę kupiliśmy pierwsze 4 koła dla Szymonka :-) tak jak od samego początku planowaliśmy zdecydowaliśmy się na Mutsy 4rider :-) akurat mieli promocję w sklepie 4Kids i dlatego tak szybko podjeliśmy decyzję.
Każdy element mamy w innym kolorze: gondola pistacjowa, spacerówka czerna (joy silver) i fotelik rozkładany Prima czerwony.
Jeszcze nie mam go w domu bo czekamy aż fotelik dostaną więc myślę że w tym tygodniu będę już zasuwać pojazdem po pokojach.

A poza tym to wszystko ok.
Czy Wam też tak brzuchy zaczeły nagle rosnąć po 23tc ?!? Bo u mnie to jest szok jakiś...z każdym dniem od 2 tygodni to coraz większy.
I Szymon się tak rozbrykał że mamy niezły ubaw z W. wieczorami :-)

Pozdrawiam Was wszystkie!!!

Aniołki suuuuuper ze Twoj Kluseczek tak cudnie rosnie, a kciuki oczywiscie bede mocno zaciskac przed Twoja operacja. na pewno wszystko sie uda, trzeba byc dobrej mysli:)
Mysza a ja Ci juz kiedys wspominalam ze wlasnie od 20 do 25 tyg to strasznie mnie wybrzuszylo:-D teraz to jakby spokojniej albo ja sie przyzwyczailam. Wozek swietny ale dosc drogi.
Pati no nie mysl w ten sposob ze nie masz doswiadczenia z dziecmi. bo to bedzie Twoj skarb i na pewno tak to jest urzadzone ze sie wie co do niego mowic i jak sie zachowywac:) a przynajmniej mam taka nadzieje;-)
Lili cos Adzie niezbyt spieszno na zewnatrz:-)chyba jest jej w Twoim brzuszku cudownie:-)

Ostatnia edycja:
Kaira24 - trzymam kciuki za wizytę i zobaczysz w czwartek wrócisz cała w skowronkach :-)
Pati, Kasikz - dziękuję bardzo :tak:
Aniołki - a kiedy będziesz znać dokładny termin? Będziemy wtedy myślami z Tobą tak mocno, że poczujesz nas na sali operacyjnej, dacie radę i Ty i Klusek :tak:
Mysza84 - pochwal się potem wózkiem koniecznie, mój już stoi na posterunku ;-) Czy Ty już się umawiałaś do lekarza w Kraku na wizytę?
Kasikz - różnie 30, 70, 50, o ile dobrze czytam, :zawstydzona/y: bo lekarza nie było by skonsultować
LucyF - i do weekendu niech siedzi ;-) Dokupiłam wczoraj maść, walczę teraz i z zewnątrz i wewnątrz :zawstydzona/y:

No więc Córci wczorajsze podglądanie raczej się nie spodobało, dodatkowo wczoraj towarzyszyłam A. w ogrodzie jak kosił trawę - dolałam oliwy do ognia - myślałam, że Młoda przez pępek mi wyjdzie przez hałas :szok: Decyzja do domu i do łóżka, a Ta dalej walczyła, masakra, normalnie zmusiłam się wczoraj by zasnąć i najlepiej jakby się coś zaczęło dziać to przespać poród i obudzić się już po :-p;-)

Ostatnia edycja:
Lili ale chyba nie da sie przespac;-) ja jeszcze licze na to ze do pazdziernika wymysla jakas nowa bezbolesna metode porodu:-);-) a ja jutro do proktologa ide bo mnie wykonczy ten hemoroid.

lilijanna ja wlasnie dzis jade do szpitala sie umowic :baffled: troszke sie boje "grzebania" mi w srodku ale Klusek najwazniejszy i musi sie to odbyc tak zeby jemu nie zaszkodzilo...kurde no usypiana bylam juz z 5 razy a boje sie teraz jakos....tzn nie czy wszystko bedzie ok tylko jakos teraz to jednak nie zabieg ale operacja i samo to slowo doprowadza mnie do.....mdlosci ze stresu :szok: ja nie znosze widoku ran...a na swoja bede musiala patrzec :huh: ale durna baba jestem...tyle czasu a ja juz sie denerwuje...ale stres Kluskowi sie przyda moze troche pofika bo tylko spi i spi...co go podgladam to kima :dry:
a co do hemoroidow..ja tez mam od pewnego czasu9jakos przy ciazy z dziewczynkami mi sie zrobil)ale po porodzie zaczelam z nim walczyc...i nic...tzn nie odczuwam dyskomfortu,wogole bezobjawowy jest ale se tam wisi :zawstydzona/y:

LucyF akurat teraz mieli w sklepie 4Kids promocje na Mutsy że do zestawu (stelaż,gondola,spacerówka) dokładali fotelik Maxi Cosi gratis. Ja akurat chciałam ten rozkładany z Mutsy Prima Traveller więc udało mi się z nimi dogadać że za dopłatą 130zł mi podmienią zamiast Maxi Cosi...wiec jesteśmy do przodu o jakieś 500zł, bo wcześniej wyceniali nam w hurtowni taki zestaw na 3200zł a my zapłacimy 2700zł.
Obyś miała rację i do października wymyślili jakąś nową metodę porodu :-) :-) :-)

Lili jak tylko go do domu przywiozę to porobię fotki. A co do lekarza to jeszcze się nie umówiłam. Tak odkładam to w nieskończoność...choć wiem że już muszę.
Póki co to 16.08 jadę jeszcze do Wawy i myślę że umówię się tam jeszcze na połowę września.
A może małej przeszkadzał zapach koszonej trawy :-) :-) :-)

Witam moje kochane:-)

Ja dzis tylko na chwilke, bo mam dzien pelen zajec. Pranie, zakupy,male sprztanie,kosmetyczka,obiad, pakowanie, mała drzemka, wyjazd i pilotowanie meza....
Wczoraj jeszcze zaliczyłam jeszcze wizyte u lekarza przepisał mi w koncu tabletki dopochwowe na te moja infekcje, poza tym provag i reszte tych leków ktore biore czyli duphaston,rutinoscorbin, nospa....czyli apteczke mam juz przygotowana.
Poza tym zyczyl mi spokojnej podrózy i prosil zebym tylko maluchem nie jechała w tak długa trase:-)

Poza tym prawie codziennie wymiotuje tazke bede miała ciekawa podróz, chyba ze dzidzia sie zlituje:-)

Dziewczyny bede tesknic za Wami, zapewne jak wróce to juz wszystkie sierpnióweczki beda miec swoje dzidzie ze soba , wybaczcie mi ze wtedy ze z gratulacjami sie spoznienie ale raczej netu nie bede miala dostepnego ;-)
Trzymam za kazda z Was kciuki i za bezbolesne porody!!!!!

Aniolki sliczne masz dziecie, moje gratulacje:-)

Pati mi tez juz miseczka cyców sie zmienila z D-E,całe szczescie ze wczoraj udało mi sie kupic 2 staniki które sa bardzo wygodne,i juz nie gniota :tak:

Ja wyjezdzam dzis miedzy 23-24 wiec do zobaczenia za dwa tygodnie ... :-) WIEC papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry