13x13
Fanka BB :)
Aneczka oj niedługo już -niedługo
Dziewczynki witam się tylko i donoszę ze mamy na chwilę net -póki co na próbę na 7 dni. S przed chwilką go przyniósł więc pisze co i jak
-pamiętam o Was cały czas
-nie mam dziś jak nadrobić bo jutro rano wstaję wcześnie (co mnei przeraża
) i cały dzień będe się szwędać -badania krwi i siuśków, fryzjer, kosmetyczka, odbieramy wózek dla małej, robimy zakupy dla mnie i dla Alicji, szkoła rodzenia i jak dotrę do domu pewnie się odezwe -ale też bez nadrabiania bo to będzie po 22
-jutro przyjdzie łóżeczko, moje piżamki i koszule, staniki, ubranka i milion innych rzeczy
Ufff a dziś sprzątałam -łazienkę kuchnię i część salonu
dżizas reszta czeka na syndrom wicia gniazda -wtedy ponoć samo się zrobi -nie mam siły na więcej
Ta nowa szata też mi sie nie widzi -ale może własnie dlatego ze jest nowa
Ech uciekam spać
Ściskam Was wszystkie
w weekend pobaluję z Wami dłużej;-)
Dziewczynki witam się tylko i donoszę ze mamy na chwilę net -póki co na próbę na 7 dni. S przed chwilką go przyniósł więc pisze co i jak
-pamiętam o Was cały czas
-nie mam dziś jak nadrobić bo jutro rano wstaję wcześnie (co mnei przeraża
) i cały dzień będe się szwędać -badania krwi i siuśków, fryzjer, kosmetyczka, odbieramy wózek dla małej, robimy zakupy dla mnie i dla Alicji, szkoła rodzenia i jak dotrę do domu pewnie się odezwe -ale też bez nadrabiania bo to będzie po 22
-jutro przyjdzie łóżeczko, moje piżamki i koszule, staniki, ubranka i milion innych rzeczy
Ufff a dziś sprzątałam -łazienkę kuchnię i część salonu
dżizas reszta czeka na syndrom wicia gniazda -wtedy ponoć samo się zrobi -nie mam siły na więcej
Ta nowa szata też mi sie nie widzi -ale może własnie dlatego ze jest nowa
Ech uciekam spać
Ściskam Was wszystkie
w weekend pobaluję z Wami dłużej;-)
dowcipniś.