Martusionek – łe jak szczupaczka przywozi to super sprawa, A. też uwielbia łowić, ale jakoś tego lata i początek jesieni czasu brak
Julitka – nie mam sporo, po prostu kombinuję, mam po 5 sztuk body z długim rękawem i krótkim, 5x kaftaników, 5x pajaców (w sumie już 3, bo z dwóch dziś Ada wyrosła), 2x jeansy, 2x bluzeczka, 2x spodnie dresowe, 3x rajstopki, 3x sukienka, 2x bluza, 2x sweterek i tyle i zakładam
- do spania body z długim rękawem
- jak zabraknie body to idzie w użytek pajac
- w dzień – body z krótkim rękawem, kaftanik, spodnie dresowa
- na wyjście – spodnie dresowe zamieniam na rajstopy i kombinezon do tego
- albo zamiast kombinezonu jeansy i sweterek/bluza i kurtka
Ten allegrowicz to jest ten klient A. u którego ja zamawiałam, wszystko dobrej jakości, ja jestem bardzo zadowolona
Ola** - życzę by ewentualna przeprowadzka nie okazała się końcem świata jak u mnie było na początku, no ale Ty będziesz mieć Julka to też inaczej, choć nie brak znajomych potrafi czasem powodować totalną depresję i dodatkowo ma się wyrzuty, że Dzidzia obok, a człowiek jeszcze by coś więcej od życia chciał
GosiaLew – polecam, ja mam nawet dwie książki tą
SCHUDNIJ Z MONTIGNAKIEM - MICHEL MONTIGNAC i tą
"Szczupła bez wyrzeczeń. Specjalnie dla kobiet" - Michel Montignac - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 30.50 zł (cena rynkowa: 33 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin... teraz chcę sobie zakupić tą