reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Gosiu śliczny brzuszek... matko jak ja tęsknię za tamtymi czasami:-)

Nianię mamy -kupiliśmy jak mała miała prawie 3 miesiące tylko dlatego ze były chrzciny i -po kąpieli -żeby nikt z małą nie musiał siedzieć w pokoju to nabyliśmy -przydaje się cały czas:tak:

Jestem rozbita tym tygodniem w pracy ale przydał mi się baaaaaardzo!!!!
A S teraz żałuje że nie wykorzystał swojej połowy macierzyńskiego:-D
I dla mnie i dla Niego to było potrzebne doświadczenie

Miłego dzionka

A ja mam doła, prawie całą noc nie spałam, sporo sobie popłakałam, muszę dziś kupić test, @ kolejne dni nie ma, jestem rozdarta między ewentualną fasolką a Adrianną ...

Lili- a Ty nie karmisz piersią?
Słyszałam, że jak się karmi, to @ mogą nie przychodzić...

albo coś przeoczyłam za co z góry przepraszam...

Ostatnia edycja:
To nie tak do końca jest, bo ja karmię a @ miałam już dwie, co 26 dni, a trzeciej nie ma, no chyba, że może zniknąć i to nic złego. Ja z kolei słyszałam, że jak jest się w ciąży to nie wolno karmić piersią, a nie wyobrażam sobie odstawić nagle Adrianny i to był mój główny powód płaczu, Ona tak sama się dostawia, nawet po ciemku umie znaleźć cyca, jest taka więź między mną a Nią. Po prostu obdarłabym Ją z Jej nie wiem jak to określić nawet, ale z drugiej strony płakałam, że jeśli mam pod serduchem fasolkę to by tam została, że ja się bardzo cieszę.

Ech nie potrafię na razie podzielić tej miłości ...

Muszę kupić test i zatestować, bo inaczej zwariuję.

Lili- właśnie tak się zastanawiałam czy już miałaś...

Kochana szybciutko do apteki i wszystko się okaże... bo po co masz się denerwować nie potrzebnie...

Lili podobno przy karmieniu cykle moga byc nieregularne. A o karmieniu piersia i ciazy to nie prawda . Chyba że dziecko nie bedzie chciało. Testuj to bedziesz wiedziec.
Agatko ciesze sie że tydzien w pracy udany. Rozumiem że wracasz do nas:)

Kasikz- ja gdzieś czytałam, że jeżeli przebyło się poronienie czy poród przedwczesny, to nie jest polecane karmienie...

Zaś w drugim jakimś artykule, że jeżeli nie występują plamienia itp. to można karmić...

reklama
Bardziej chodzi o to że jesli sa skurcze przedwczesne to karmienie może powodować większe skurcze macicy. A Lili raczej nie miała problemu ze skurczami. Ale nie ma co gdybać Lili kochana rob test

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry