ola**
Fanka BB :)
a to z czuprynkąOLA81 kawał chłopa!!!czekamy na was i na zdjęcia!!! to się rozpakowałyśmy
co do położnych ja rozumiem ze mają dużo i są sprawne ale naprawde to nei to.byly takie co rachu ciachu i ok.fajnei sprawnie.ale neiktore to naprawde porazka.
Kairko widzisz a ja potulnie na porodówkę zawiozłam się sama
Ewciu i zobaczysz,ze bedzie dobrze!!!! ja uwierzylam jak przytulilam a raczej jak na calusy mi go dali
JUlitka w domku cudownie.a mój cukiereczek bez zmian grzeczny taki mały śpioch
w nocy luz dwa razy nacycowalam o godz 22giej o 12tejj i o 5tej jakois tak w tym butla w ktoryms karmieniu.mam zapisane.tak to nie pamietam.generalnie troche z karmieniem meczymy sie czy w dzien czy w nocy i dlugo nie raz sie schodzi.bo kombinuję żeby jak najwiecej cyca a nutle tylko juz ostatecznie i malutko
dziewczynki ja mam non stop wizyty ,dzis jeszcze tesciowie przyjezdzają na weekend a mama na caly tydz zostanie.ciezko zabronic tesciom zapoznania z wnukiem.a ja szczerze powiedziawszy radzę sobie sama i nei znosze jak ktos mi się krząta po meiszkaniu
buziam
Ale wiem kochana ja też po tygodniu przychodzenia szwagierki miałam dość ;-)

jutro nastepna i tak codziennie po jednej dzieciowych rzeczy....
ale na zywca jest super!!!zdjecia roznia sie baaaaardzo od rzeczywistosci
)nawet nie wiedzialam ze gondola sie sklada a to super bo do auta wchodzi bez zadnych problemow ;-)