GosiaLew
Fanka BB :)
Ewcia nie czytaj za dużo, bo się niepotrzebnie nakręcasz. A lepiej jest chyba wierzyć, że będzie dobrze niż od razu się źle nastawiać.
Julitko ja też mam takie podejście jak ty, ze najpierw nasza trójka potem reszta, bo u mnie to wizyty i tak będą z ciekawości a nie z chęci niesienia pomocy więc za to podziękuję, chyba, że ktoś chce przyjechać mi pomóc. Zresztą jeszcze nie wiem jak się będę czuła, więc niech znajomi i rodzinka czekają na zaproszenie.
No a ja dziś zakupiłam pierwsze ciuszki dla mojego brzdąca. W końcu trzeba zacząć, chociaż ja ciuszków mam naprawdę dużo. Zakupiłam pajace w tesco w 3 packu w promocji -30%. Ja się dopiero rozkręcam hehe. W przyszłym tygodniu zamówię łóżeczko.
Julitko ja też mam takie podejście jak ty, ze najpierw nasza trójka potem reszta, bo u mnie to wizyty i tak będą z ciekawości a nie z chęci niesienia pomocy więc za to podziękuję, chyba, że ktoś chce przyjechać mi pomóc. Zresztą jeszcze nie wiem jak się będę czuła, więc niech znajomi i rodzinka czekają na zaproszenie.
No a ja dziś zakupiłam pierwsze ciuszki dla mojego brzdąca. W końcu trzeba zacząć, chociaż ja ciuszków mam naprawdę dużo. Zakupiłam pajace w tesco w 3 packu w promocji -30%. Ja się dopiero rozkręcam hehe. W przyszłym tygodniu zamówię łóżeczko.
co drugi dzień muszę iść do pracy, a jak wracam to już jestem zmęczona i nie jestem w stanie zrobić wszystkiego co zaplanowałam
a ja czuję się zawalona obowiązkami, tym bardziej, że niedługo przeprowadzka.
Mi już szał zakupowy minął. Nawet wyjście do sklepu, to dla mnie juz bardziej obowiązek niż przyjemność

wczoraj ryłam na egzamin, dzis go mialam i raczej zaliczyłam a ten ostatni co niby mial byc z punktami ujemnymi tez zaliczylam bo baka nie dawala ujemnych punktow no i dostalam 4