reklama

Wieści od cieżarówek

Witam sie ja ;) widze ze zakupki pelna parą ojj tak zakup dla malucha bardziej cieszy

Lilio mnie zapomnialas :tak::tak:

a ja wcinam pyszny placej jutro ide na glukoze:szok: zobaczymy co to bedzie , od wczoraj siostrzeniec jest u nas nie pytajcie jaki madry a wlutym 4 lata bedzie mial:rofl2::rofl2::-D

U nas byla wczoraj proba przytulanek i co ??:baffled::confused:nici normalnie tez tak macie?? zelu tyle ze glowa boli a tam ciasnota ze glowa boli nie wiem czy zdziewiczalam do reszty:nerd: nigdy tak ciasno nie bylo a mialam wrazenie jakby mi tam co kto rozrywal
agniesia przy luteinie tez mi tak lecialo zreszta do teraz mam sluzu dosc duzo , sa takie etapy raz duzo zas przerwa i znowu duzo musisz sie przyzwyczaic

Pozdrawiam dziewczyny ;-)

Już Mikołaj grzeje sanie.
Czego pragniesz niech się stanie.
Każde z marzeń skrytych w głębi
Święty Dziadek może spełnić.
Pięknych i radosnych chwil

Ostatnia edycja:
reklama
Jankesowa- no takie zakupy to cieszą :))

uwierzycie, że ja jeszcze nie byłam w sklepie dziecięcym...
ale za to oglądam po necie :)
może przed świętami się wybiorę i porozglądam...

a wczoraj wynalazłam cosik fajnego :) (niebieski)
Rampers

Ja tylko na chwilkę...z zyczeniami...

czerwony punkcik widać na niebie
tak to Mikołaj leci do ciebie,
sanie ma złote, worek wypchany,
będzie nas dzielił dziś prezentami,
każdy dostanie to czego chciał,
bo to spełnienia marzeń jest czas...

OLA81, gratuluję!!!!!!

Agniesia,
mi po lutce też "mokro", lutka bardzo szybko się wchłania, a to co wypływa to masa tabletki...

Witam

Jankesowa to współczuję zgagi i kciuki za dobry wynik glukozy. Co do przytulanek to niestety tak jest, niby mokro na potęgę a mi się wydaje i tak sucho a o ciasnocie nie wspomnę.

Ewcia
moje zakupy to wczoraj pierwsze były:-) Zostało mi 2 miesiące, kiedyś trzeba było zacząć.

Lili cieplejsze rzeczy też mam, polarkowy sweterek czy takie ciepłe fajne śpiochy i to ewentualnie będę dokupywać już bliżej porodu albo nawet po porodzie, bo nie wiem jaka będzie pogoda na przełomie lutego i marca.

Pati a nie może Twój wziąć wolnego czy coś, albo urwać się wcześniej z pracy?

Martusionek z tym drętwieniem rąk i nóg to się chyba She też tak męczyła, bo jej się woda zatrzymywała przy końcówce. Ja to się borykam z bólem nóg w nocy często, rąk zresztą też i muszę wtedy wstać na chwile, żeby odciążyć kręgosłup.

Pisałam do Oli81 i odpisała, ze dziś wychodzą z Przemusiem do domku:-)

Gosiu powiem ci szczerze ze mi tak calkiem wygodnie:) bo dluzej spimy.dzis o 9.30 sie zwleklam:P a on sobie lezal grzecznie jeszcze.i tak jakos z tą kąpielą nam wychodzilo :)

walka z cycami wygrana .prawy działa:)
tak o sobie bo lecę szwy ściągnąć

Dziewczynki życzę wam aby święty Mikołaj spełnił wasze skryte marzenia!

a ja wierzę w świętego Mikołaja bo dziś przyszła paczka, ubranka są cudowne jak się ogarnę to porobię zdjęcia. Tylko M chyba będzie musiał kupić szafę bo komoda za mała :(

Idę obiad zrobić a potem muszę dzwonić podziękowaniami :)

reklama
Ewcia, Alicja - a jednak nawaliłam, posiałam gdzieś Jankesową :-p
Jankesowa – psieplasiam za moją sklerozę :zawstydzona/y:

A moje dziecię dziś bije rekordy, 6 KUPA dzisiaj i musi być jakaś piekąca bo zaraz marudzi :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry