reklama

Wieści od cieżarówek

WITAM MIKOŁAJKOWO I ŚLĘ WAM ZAOCZNIE MNÓSTWO PREZENTÓW WYMARZONYCH!!!
Ewa, mam nadzieję, że OK!!!
LILI, to może coś z jedzenia, bo na ząbki chyba za wcześnie
a ja dziś jak flaki z olejem:(

reklama
julitka ja dzis ledwo ciagne wczoraj zasnela w dzien na 2h dobrze ze maz mnie obudzil bo pewnie bym do rana spala, w nocy meczylam sie nie milosiernie zasnac juz nie moglam dzis o 7 wstalam i jestem kaput spie na stojaco ale nie pojde spac bo znowu nocka bedzie zarwana
ewcia cieszy mnie to :tak:
lili skleroze moge wybaczyc bo sama ja mam:laugh2:ojj dupcia szczypiaca to paskudztwo:-p ja teraz na punkcie pipci i dupci to przewrazliwiona jestem:angry: a moja mała (o ile mozna ja tak nazwac) to mam tak jak pati juz kiedys pisala jak rasowa prostytutka taka co 10 na dzien przyjmuje:crazy::rofl2:

martusionek ja chyba tez zaczynam wierzyc tyle czasu kurtke szukalam juz gdzies sie dalo i co siostra dzowni ze mi kupila :tak::-D wymiary niby jak na mnie oby dobra byla
gosialew ja mialam ostatnio taki skurcz lydki ze myslalam ze padne Ł kazal sie budzic a ja sie darlam a ten spal jak zabity a sama nie dalam rady masowac i teraz juz 2 dni mnie boli ta lydka:angry: wczoraj Ł zrobil ogledziny i czuc ze cos tam sie przestawilo

Ola, ale przystojniak!!!!
dziewczyny ja chyba oszaleję przez ten jeszcze ponad miesiąc oczekiwania, jak tak wrzycacie zdjęcia Waszych Słodziaków!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

aha a u nas na ten tydzień 3 nowe imiona:kacperek, hubert, błażej

Ola81 super przystojniaczek :-)

Jankesowa na skurcz łydki to magnez z b6 i jak złapie to trzeba wyprostować nogę, jak leżysz to na leżąco (wiem, ze boli) i trzeba palce próbować przyciągnąć jakby do siebie, żeby pięta była bardziej do przodu wysunięta, przechodzi od razu - mój mąż sportowiec mi to pokazał i już jak nawet lekko złapie to tak zrobię i przynajmniej nie ma potem zakwasu przez 2 dni, bo to, ze cię teraz boli to tak jakby zakwas i nic sie nie poprzestawiało, przejdzie samo.

Julitka mi podobają się te 3 imiona :-) trudny wybór, a porównywałaś do nazwiska, bo ja tak zawsze robiłam czy na pewno ładnie brzmi po całości. Zresztą jak urodzisz to na pewno będziesz wiedziała czy pasuje Ci imię.

Ewcia gratuluje pozytywnej decyzji czegokolwiek tam :-)

Gosia, ja na skurcz łydki to też słyszałam, żeby na zimnym stanąć, ale nie miałam okazji spróbować,na szczęście rzadko mi się te skurcze zdarzały, ale właśnie najgorszy jest ten ból przez kolejne 2 dni.imiona mam wypisane na kartce razem z nazwiskiem i zdrobnieniami nawet;)każde mi pasuje:)....a może wiktor...nawet znaczenie tych imion czytam, choć nie do końca w to wierzę, ale jednak...;)

kurka, muszę kurze powycierać, a takiego mam lenia:(na tych ciemnych meblach, to ledwie przetrę kurz a za chwilę znów jest!!!

reklama
Witam kochane dziękuje za wsparcie, dziś cały dzień leże głowa mi pęka ale temp zeszła.Na mikołaja dostałam maskotkę żabkę od męża:)
Co do imion u nas jest ostateczna decyzja będzie Lena. Głównie decyzja mojego męża już nie będę go zmieniać ani nikogo słuchać.Na drugie dostanie po mnie Katarzynka.
Julitko Mi Wiktor bardzo się podoba, i gdyby mała ur się przez pomyłkę chłopcem chyba będzie Wiktorek:)
jankesowa Gosia dała ci najlepszy sposób na łydy, oj wiem co czujesz mnie ostatnio to cały czas skurcze i drętwienie kończyn górnych łapie
OLA81- Jest CUDOWNY-
jak oglądam wasze skarby to tak wam zazdroszcze mamuśki. Waszych córeczek i synków
Lili- faktycznie dużo sadzi:)
MArtusionku wzajemnie i czekam na foty
Agniesia przyzwyczaj się do mokrości będzie towarzyszyć do końca ciazy:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry