Witajcie
Jankesowa to faktycznie miałaś przeboje. U nas robią codziennie, tylko trzeba się zapisać. ma to swoje plusy, bo pielęgniarka wyczytuje z imienia i nazwiska, to przynajmniej starsze panie nie psioczą, że ktoś bez kolejki wchodzi. Mnie jeszcze nie kazał zrobić, teraz mam wizytę 17 to może wtedy powie, ale moja bratowa (u tego samego lekarza) musiała od razu 75 zrobić i dwie godz czekać, więc coś mi się wydaje, ze ja też tak będę miała.
Ola81 Przemuś śliczny, jeszcze raz gratuluję.
Ewelina, ale sen

To se potańczyłyście.
Carii malutko przytyłaś, ja już 5, chyba troszeczkę przesadzam z jedzeniem

Tylko jakoś tak jak siedzę w domu, to się chce. Już niedługo będziesz tuliła swoja dziewczynkę (albo chłopczyka). Dobrze, ze na wizycie ok.
Martusionek tylko nie odkurzaj, bo mąż lub sąsiedzi mogą Cię nie oszczędzić.
Gosiu proponuję zostawić trochę dla rodzinki, mój brat z bratowa uczynili takie zakupy, ze chyba dostana od nas pieniażki. Jeszce dziadkowie to się przynajmniej na wózek i łóżeczko załapali, ale ciocia to już na nic
Aga34 jakie cudo, rozpłynęłam się

No to czekamy na testowanko.
Mój synuś od paru dni jakiś taki cichy był, tylko nieśmiało mnie kopał (chyba, zebym zawału nie dostała), na szczęście wczoraj wieczorem już mocniej i dzis pokopał, to jestem spokojniejsza. Miałyście rację z tymi ruchami, najpierw czekamy, zeby były, a potem się martwimy jak są za rzadko

Ale chyba taki maluszek jak mój ma jeszcze prawo tak czasami bardziej a czasami mniej kopać, co?
Pozrawiam.