reklama

Wieści od cieżarówek

Aga- to super, że nie widział przeciwwskazań :))
tak zapytałam, bo ja zaszłam 10 msc po cc no i teraz muszę jechać do szpitala 16...
mam podejrzenie braku ciągłości mięśnia macicy... ehh... zawsze coś...

tyle, że mnie nie cięli tylko wszerz, miałam przedłużane cięcie o literkę J- może dlatego...
zobaczymy 16-go co powiedzą w klinice...

Kochana, faktycznie, deprecha niesamowita...

She-
nie mam zielonego pojęcia jak dziecko było poczęte...
ale szok przeżyłam niesamowity jak podjechali do niej z ktg hahaha
dobrze, że nie wyskoczyłam z tekstem o menopauzie hahaha

reklama
Dziewczynki cos mnie po kusilo i poszlam zobaczyc rzeczy po siostrzencu ktore zalegaja w szafie i sie przestraszylam ze chyba nic nie bede musiala kupowac a to kupowanie takie super jest.Nie no ogolnie to jest brak pajacow jakich kolwiek wiec to bede musiala kupic:-) to moje nowe nabytki co ostatnio kupilam :-D:-D:-)

a to z ciuszkow od siostry po malym :-)

tak sobie policzylam to mam 10 sztuk spiochow na 50-56 , kaftanikow ok 11, z 5 czapeczek, z 5 skarpetusi, body tez z 10 sztuk powiedzcie ze to nie starczy i musze cos jeszcze kupic :wściekła/y::tak::-D

Jankesowa, ja rozumiem, że musisz wyżyć się zakupowo, ale przy takim zapasie ubranek 50-56 to radziłabym kupować ubranka 62-68, bo tych tycich to naprawdę nie ma sensu. Jak maluszek będzie mały to akurat tych siostry ubranek na pierwsze tygodnie, pewnie max do miesiąca Ci starczy. Mój w sumie od początku był w 62, fakt na początku były przyduże, ale za to łatwiej się je zakładało niż takie na styk ;-)

Aga, fajnie, że zajrzałaś. Powodzenia z testowaniem :-)

Jankesowa ja też mam po siostrze tyle ciuszków, że kupiłam teraz tylko kilka sztuk rzeczy i na razie chyba nie kupuję, no chyba, ze zobaczę coś i nie będę mogła się powstrzymać :-) Może skup się na innych rzeczach jeszcze dla niemowlęcia.
No i wyszłam z założenia, że jak będę miała małe dziecko to na pewno dokupię po porodzie.

I tak gadałam o tym z moim P., że najwyżej ciuszki dokupi się po porodzie, tzn albo on pójdzie do sklepu albo ja i on zostanie z dzieckiem, to stwierdził, ze woli chyba pójść do sklepu, bo się będzie bał nawet na chwilę zostać z noworodkiem. To się uśmiałam z niego.

witam
melduje sie w dwupaku :-)

mialam gosci, mamuska przyjechala z moimi bąbkami na choinke i żesmy postroiły :-D ale maluch jakos chyba nie chce na nia patrzec bo nie chce wyjsc... :/ jutro ide z siuskami do badania a sie znowu zapomnialam i wpierniczalam mandarynki pewnie mi znowu cukier w moczu wyjdzie.. a jak glukoze bez obciazenia robilam bo mi kazal to mi wyszlo 72 a normy sa od 70 do ilus tam wiec nie wiem skad ten cukier w moczu... zobaczymy jutro, juz dzis nic slodkiego nie jem, a maz mi obiecal mile przytulanki wieczorem wiec moze troche tego cukru spale choc wiadmo ze seksu jako takiego konkretnego nie wolno...

milego wieczorku :-) papa

Witam:tak: Ja z niecierpliwością czekam na przesyłkę z wózkiem i innymi rzeczami dla małego;-) Ostatnio zakupiłam wkładki laktacyjne johnsona, płatki kosmetyczne do pielęgnacji małego, gąbeczki do mycia, woreczki na pieluchy jak będziemy szli w gości, no i po długich poszukiwaniach zakupiłam kosmetyki dla małego na pierwszy miesiąc:-) Bez dodatku mydła, parafiny;-) mam nadzieję, że się sprawdzą;-) potem przejdziemy na niveę:tak:
Carri, zazdroszczę wagi:-p ja już mam conajmniej 12kg+:-p
Jankesowa, tez bym się wkurzyła z tą krwią:dry: Ciuszki śliczne:tak: co do zakupów, to jak pisała Gosia, jest tyle rzeczy do kupienia, że na pewno ta radość Cię nie ominie:tak: ja co chwilę coś dokupuję i pieniążki się ulatniają za szybko:-p fajnie, że możesz dostać ciuszki dla małego:tak:
Ewelinka, no ja tez mam prawie co noc dziwaczne sny, ale ponoć w ciąży to normalne:-p
Pati, no u Ciebie to lada chwila i będziesz tulić Michałka:-)

Dobry wieczór
Dzis w koncu czuje sie lepiej, bylismy z mezem zamówic wózekz całym wyposazeniem z czego sie bardzo cieszymy
Wozek bedziemy miec do odbioru w sobote !! Hurraaa
Poza tym mamy upatrzone juz łozeczko z materacykiem i przewijakiem. No i dzis kupilam az 18 rzeczy dla maluszka .....w sklepie z uzywana odzieżą ale wygladaja jak nowe :-)

Jankesowa ja na skurcze łydek biore aspar lekarz dwa razy dziennie i powiem ze rzadko kiedy miewam skurcze... Jake cudne ciuszki kupiłas:sorry2:

Ewcia3004 ty juz 18 tydzien - oj jak ten czas leci :tak:

Aga34 masz sliczne dziecie :) Poprostu piekna ksiezniczke masz;-)

Jezynka widze ze i ty mialas udane zakupy :-)

Jankesowa body z długim rękawem+ spiochy rozpinane w kroku najlepszy zestaw jak dla mnie.
pajace ujdą. kaftaników nie używam wcale chyba,ze mam body z krótkim rękawem

pati wow już 38 kończysz! to nie każę Ci nóg ściskać i czekamy na michałka:)
a Gosia 31:) jezynka 33:) Carri 33 kończy ale będzie pogon na porodówe:) nio ale jeszcze troszkę

fajnie popodglądać gnające suwaczki:)
ściskam was wszystkie:)

a ja mam na suwaczku 1 1 ale jakie słodkie to 1 1 bardziej niż ciążowe:)

reklama
Witam!
Oj widzę,ze dziewczynki się rozkręcają z zakupami super bo tak naprawdę to już nie dużo czasu nam zostało :)

OlaPM gdzie jesteś? Czyżby na porodówce?

A ja wczoraj byłam w kościele bo są rekolekcje i memu dziecku chyba tam się nie podobało bo brykał całą mszę a ja ledwo siedziałam :(

Ola oj rośnie Julek rośnie zaraz i 1 miesiąc bezie miał za sobą, fajnie że masz go przy sobie.

Kaira jak zdrówko?

No dobra to ja się trochę pochwalę co dostałam w paczce , wszystkiego nie sfotografuje bo cała paczka waży 18 kg :)Trochę dużo mam tych ubranek, mam nadzieję, że Tomuś będzie lubił się stroić:
Obraz 105.jpgObraz 109.jpgObraz 098.jpgObraz 101.jpgObraz 104.jpgObraz 106.jpgObraz 107.jpgObraz 103.jpgObraz 095.jpg

A zaraz jadę do nowego endokrynologa więc proszę o kciuki mam nadzieję,że to będzie dobry wybór bo czeka mnie kolejna kiedyś ciąża i potrzebuję dobrego lekarza a nie tak ja teraz sama sobie ustawiać leki :(

Miłego dnia!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry