reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
just no wlasnie przejzalam te ubranka i ewdientnie brak rozmiarow 62-68 nie ma wcale wiec chociaz te bede mogla po kupic :-):-):-):-):tak::tak::tak: jakas luka jest pozniej nasteopne juz sa a tych wcale ale mi sie gęba cieszy :-D, tez myslalam o tym ze dziecko moze byc duze ja mialam 4kg a moj Ł tez cos pod tyle :tak:

gosialew wiem zabiore sie za kocyki , posciel itp itd ja to raczej jestem z tych co wszystko musze miec przygotowane:tak: aby miec glowe spokojna
jezynka ojj zazdroszcze tak fajnie bedzie rozpakowywac i ogladac :tak::tak::-)

carri mnie ostatnio siostra przywiozla takie superowe spodeneczki za cale 4zl ale takie slodkie ze szok, ogolnie jak patrzylam na ciuchy po siostrzencu to te co sa z odziezy uzywanej super jakosc a te polskie to rzadko ktore dobre, gratuluje wyboru wozka :tak::tak:

ola dzieki za rade i dawaj nam tutaj malego Julka :-)

martusionek cudne bobasowe rzeczy :-):-) trzymam kciuki za endokrynologa
ewelina kciuki trzymam i jak ?? gwiazdeczka??

aga marsz po test i dwie krechy pokazuj :tak:

a u mnie hmm nawet dobrze wczoraj mnie moja mam zdiwila i to bardzo myslalam ze nie bedzie chwalila pomyslu zeby kupowac do przodu rzeczy dla malucha a ona sama lata jak szalona:-p dzis juz mi mowila ze sliczny zolty kocyk widziala i czy zolty by mogl byc - a jak ze moze :-) pewnie go kupi :-) nawet juz patrzyla za materacami jakie najlepsze (podoba mi sie fakt ze nie wpycha itp tylko grzecznie proponuje myslalam ze bedzie gorzej ze to ona bedzie wszystko najlepiej wiedziec a tutaj mila niespodzianka_).

Dziewczyny tez tak macie ze maly szaleje a jak reke sie przylozy to koniec??:confused: moja reka jeszcze ujdzie ale jak przyszly tato poloze to momentalnie cisza :eek::shocked2::shocked2: a moj zdruzgotany bo on tez chce poczuc :eek:

Czesc dziewczynki.

Agus czekamy na wyniki testowanka.

Ewciu dopiero zobaczylam jakie imie dasz synkowi.

Krzys to sliczne imie i zawsze bardzo mi sie podobalo.

Ja gotuje dzis bigos wiec troszke mam roboty...

Jutro do dentysty znou zmykam na kontrole i pewnie dalej beda kazali brac antybiotyki.

Arturo ma jutro urodzinki,ale goscie przyjda w piatek.

Milego popoludnia buziaki

kairko oj tak :) słodziaśny taki,ze bym go schrupała:)
Gosiu ja nie mam takich kosmetyków.tylko dla siebie mialam na rozstepy dopoki nie zastapilam maustela.
a malego myję mydelkiem mustela(bo dostalam w malych opakowaniach gratis w aptece)
Ewelinko na płeć to chyba wczesniej ,ale kciuki trzymam
Ola Pm a Ty już tuż tuż:)jak tam samopoczucie? na pewnio tak jak ja ostatnio siedzisz jak na szpilkach:)
martusionek a ty tez ten sam wyścig ale was duzo w podobnym terminie.rany nie ogarniam tych suwaczkow waszych tak mkną i tak nas dużo:)
Aniolki jak tam?
Aga czyżby kolejny bobas:)testuj:)

wkladki do cyców bella mi nie pasują bo wata na sutkach zostaje...odnosnie rad dla was ciężaróweczki:)
dzidziuś spał mi wczoraj jak go polozylismy po kąpieli o 20tej.trzy godzinki do 23 potem cycuś i od 12tej do 6tej rano pociągnął(6godz!) i potem dalej o 9tej juz sama go wyjęłam z łóżeczka i nakarmilam ale nie wyglądał na dopominającego się tylko grzecznie lezal i sie rozgladał

Jankesowa- jeszcze za wcześnie aby tatuś poczuł Malucha :))
może uda Mu się koło 25 tc... ;)

Agnieszka- bo dopiero suwaczek został wrzucony :))
ale jednak zostało postawione na Krzyś :))

Olu-
każda by chciała tak spokojnego malucha :))

Ewelinka jest już po wizycie. Wyszła wściekła, bo nie miała usg, gdyż przekroczyli punkty...
Z Maluszkiem wsio ok, bo słuchała przez brzuch serduszka i ruchy...No i oczywiście badanie na fotelu...

witam!
już jestem po wizycie padnięta jak nie wiem co miałam wejść 0 11.45 a weszłam o 13:wściekła/y:
Wizyta ok. wyniki dobre i mogę rodzić sama po porodzie zmniejszyć dawkę i skontrolować TSH. chyba zostanę przy tym lekarzu.

A głodna wróciłam jak nie wiem co ale już nakarmiona jestem i idę odpoczywać jutro znowu wizyta ale u gin.

Dziękuję za kciuki!!!!

reklama
hej hej!!!
nie udzielam się, bo jakoś weny brak i ogólnie załamanie nastroju w związku chyba z tą paskudną pogodą za oknem.nawet maluch dziś leniwy.
Aga, testuj raz dwa,co ma być to będzie i tak nie masz wpływu na wyniki testu:)trzymam kciuki
Ola, super że Julek taki grzeczny, ale powiem Ci, że nam na sr mówiła położna że jeśli mamy dzieci śpiochy, to same na początku musimy co 2 godz je dokarmiać, bo taki maluch nie ma jeszcze uregulowanego łaknienia i że zdarzają się przypadki, że najpierw mamy zadowolone, że dzieci smacznie śpią, a później okazuje się, że odwodnienie jest...na pewno wiesz co robisz, ale musiałam Ci o tym napisać:0
Ewelinko, Martuś, najważniejsze że wizyty ok:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry