reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Witam sie i ja :))
Proszę o kciuczki o 13, mam nadzieję, że ginki wstępnie określi czy sisior czy gwiazdeczka :-) Jakiś niepokój mam w sobie dzisiaj....ech....

Buziaki dla WAS**

Witam się także.

Ewelinka kciuki zaciśnięte. A tak w ogóle to może poczekaj aż ja poznam płeć ;-) Masz jeszcze czas:-) Żartuje oczywiście, może Twoje dziecię nie będzie takie nieśmiałe jak moje.

Martusionek ciuszki super. Ja odkryłam, że moje dziecko nie lubi głośnych miejsc, wtedy szaleje a szczególnie gdzie jest nagłośnienie wtedy to są wariacje.

Ola** jak Ci się sprawdzają kosmetyki z Daxa Perfecty dla dzidziusia?

witam
mam dosyc żorskich fryzjerow... normalnie masakra wygladam jakbym miala piora na glowie a nie wlosy.... nie dosc ze kosmicznie drogo to jeszcze za takie cos placic... no nic dobrze ze mi wlosy w mega szybkim tempie rosna i w lutym znowu pojde do fryz. tylko ze tym razem juz nie szukam w zorach bo mi szkoda kasy, bede u mamy to pojde do swojej starej fryzjerki tzn sprawdzonej bo stara to ona nie jest ;-) ona kasuje 18zl za obciecie a tu w zorach to 25 ja chcialam jeszcze balejarz ale jak cene uslyszalam to myslalam ze sie przewroce 120zl za balejarz z jasnym kolorkiem a ja chcialam czerwone pasemka to mi powiedziala ze one po ktoryms myciu zrobia sie rozowe.... i ja mialam za to tyle placic haha jasne chyba sni.... jak robilam u mojej fryz. taki balejarz to placilam 50zl z obcieciem i nic rozowego mi sie nie zrobilo, pasemka zbladly ale bez przesady jak juz to na ciemno rudy wiec tez mogly byc...

mykam bo musze drzwi powycierac bo adam wczoraj pozakladal reszte a dzis tylko klamki poprzykreca i troche popoprawia bo sie nie zamykaja bo zamki sie mijaja z dziura w futrynach wiec musi wyciac troche wieksze dziurki... najgorzej z lazienkowymi drzwiami bo w ogole sa za szerokie o jakies 2-3 mm wiec nie wiem co beda z nimi robic czy je szlifowac czy co bo futryny niby mozna wywalic ale my mamy nowe plytki w lazience wiec ja na to nie pozwole, stare futryny i widac pokrzywilo je.... mam nadzieje ze do swiat to oni skoncza ten remont bo juz na to patrzec nie moge... takie tempo pracy ze normalnie masakra nad nimi to z kijem by trzebabylo stac.

papa

Witam nie mam ostatnio weny do pisania, mała sie wieczorem świetnie rusza już nie mogę się doczekać aż ja przytulę ale jeszcze miesiąc:)
Martusionku Dziękuję już lepiej ale dalej słaba, ciuszki prześliczne, i daj znać co u endo
Jankesowa widzę zakupy rozpoczęte, są słodkie
jeżynko- widzę zakupowe szaleństwo
carri to dawaj potem fote fury:).JA mam [prawei wszystkie ubranka z drugiej renki i sa w barzdo dobrym stanie nie musiałam wydawać kasy:)
Aga-Śliczna jest Twoja Niunia
Ewelinka- Kciuki bardzo mocno zaciśnięte
Gosiu no bardzo nie śmiała ta twoja dziecina, ale też fajana niespodzianka, a jak ty czujesz?
OLA**- już masz swoje szczęście przez ponad tydzień i pewnie z dnia na dzień bardziej zakochana
Ewcia 16 w klinice powiedzą że jest wszytsko dobrze!
PAti ola P_M- no to czekamy na wasze pociechy.
Pati ja od kilku lat robię czerwone pasemka( na rozjaśnionych pasemkach ) i po kilku myciach to one się rude zrobią nie różowe:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Carri- leci ten czas szybciutko :)) u Ciebie już 33 :))

Kaira- też mam taką nadzieję :))
Kochana Tobie tylko miesiąc a mi 4 i pół... :(

Ewelinka-
oczywiście &&&& bo jakby inaczej :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry