reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Nie ma nic lepszego na początek dnia niż wizyta u gina:-D
Pogaduchy sobie urządziliśmy, o szkole rodzenia, porodzie i poglądach na życie:-p;-) w końcu jak za to płacę to przecież wymagam:-D

Pobraliśmy już posiew bo pomimo że wszędzie czytałam że robi się go po 36tc to gin uświadomił mnie że na wyniki czeka się 2 tygodnie a po 36tc już mogę się spokojnie rozpakować (on chyba jakieś przeczucie ma czy co???:confused2: -ciągle ten 36tc słyszę). Wypisał mi badania które mam zrobić do szpitala i następna wizyta 05.08:-p

Moja Alicja szaleje... wczoraj cały dzień się tłukła i dziś też skacze jak piłka:sorry: AAAAAa i wiecie co... S mi wyskoczył z Emilią:confused2::eek: jak ja już wiem że to Alicja to On zaczyna wymyślać:angry:

Just piękny ludź!!!:-D :-D :-D :-D

Koti super że wszystko ok:tak:

Lilijanna 10 kg to malutko... ja widzę np że zaczęłam puchnąć -wiec na wagę już tak z przykmkniętymi oczami patrzę... ja sobie dałam 14kg -może się uda;-)

Shyla witaj:tak:

Aneczka
witaj na wątku:-)

Ewela28 no ile przytyjemy -tyle będzie -wazne żeby maluch zdrowy był:tak:

Kasikz 20 może i 20 -ja teraz dopiero robię sie ciężka:baffled:

reklama
Ja też już po wizycie.
Ludzik ok. Trochę nam się poruszał:-)Wg usg to nawet 14 i 2 dni wiec rośnie ładnie.
CO do badań raczej ok. Ale mam na wszelki wypadek zrobić crp. Wiec jutro pojade zrobić. Fraxi zmieniam na clexan bo mam uczulenie od fraxi.
No i troche ustaleń było bo pani dr idzie rodzić. :-)Wiec na nastepna wizyte jestem umówiona do profesora a potem w kwietniu już do niej.

A też mi pobrała wymaz powtórny bo poprzednio miałam jakieg:-)oś coś niegroźnego skónego i zobaczymuy co teraz.

Wstawiam zdjęcie

Załączniki

• 20100210.jpg
    20100210.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
:angry: zgubiłam ksiazeczke ubezpieczeniowa :-(

odebrałam wyniki :

składniki mineralne : poj.szczawiny wapnia i o co w tym chodzi?

i odczyn pH 7,0

Agatko, to jeśli Twój doktorek ma trafne przeczucia, to wcale tak dużo tej ciąży Ci nie zostało :-) wogóle ten czas leci jak szalony

Kasikz, super, że z ludzikiem ok i że poustalałyście co i jak w czasie jej nieobecności. A jakbyś clexane nie mogła znaleźć, to dam Ci znać gdzie ja kupowałam

Ewela, na pewno na wynik moczu nie zaszkodzi, a może pomoże picie dużej ilości wody oraz wody z cytrynką

A ja dalej nie mogę odgadnąć co się z tym moim brzucholem dzieje, może długie siedzenie mu nie służy

A ja mam jedno tylko pytanie -dlaczego baby z Warszawy (nie bede palcami pokazywała) nie umówią się na kawę gdzieś???

A ja mam jedno tylko pytanie -dlaczego baby z Warszawy (nie bede palcami pokazywała) nie umówią się na kawę gdzieś???
I kto to mówi :-) :-p

Ludy, muszę wymyślić jakiś w miarę zrozumiały obrazowy opis tego co mnie niepokoi w zachowaniu mojego brzucha :eek: jakieś wstrząsy sejsmiczne czy co :sorry: Mam nadzieję, że lekarka się domyśli o co może chodzić

możemy się umówic tylko just chyba pracuje;-)Just kiedy kończysz z tą pracą:-)

Odnośnie ph mocz u mi sie bardzo poprawiło po miesięcznej terapi wodą z cytrynką

pracuje, ale o przyzwoitej porze kończy i to w centrum, więc też się chętnie umówi, koło 16.30 najwcześniej

reklama
Do góry