Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koti81 ja to jestem 7 godz za Wami :-) A spać to teraz o 21 chodźę, bo dłużej nie mogę wysiedziećAneczka77 o której godzinie Ty spać chodzisz ?? Widze, że jak ja całkiem niedawno![]()

Super, że wszystko się toczy jak należy i masz gina gawędziarza :-) Ale ta data następnej wizyty to chyba jednak jest inna, bo to tego czasu co podałaś to już na pewno się rozpakujesz ;-)Wypisał mi badania które mam zrobić do szpitala i następna wizyta 05.08![]()
Mam nadzieję, że wszystkie badania wyjdą dobrze i tymczasowy lekarz przypadnie Ci do gustu.To brzusio rośniezamek mi strzelil w kurtce od brzucha![]()
Ja się dzisiaj ledwo dopięłam w spodniach. G już nawet proponował abyśmy w weekend pojechali na zakupy i kupili dla mnie trochę ubrań ciążowych, ale ja jakoś mam opory i chcę z tym jeszcze poczekać. Przed ciążą niemal do każdych spodni musiałam nosić pasek, więc na pewno coś tam się znajdzie w garderobie co przez jakiś czas mogę jeszcze nosić.