reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a+t co u ciebie??????

ja bylam w srode u gina i wszyko ok ale jestem juz na zwolnieniu
hmmm ja chce juz kwiecien!!

Magdaleona - u mnie spoko, troche skurczy przepowiadających, miałam na myśli a+t+? bo piasała że ma już regularne skurcze.
Czarownica - ja chce żeby już był koniec marca i żebym już urodziła!!!

iza1 to ci zazdroszcze ja planowo mam na sam koniec kwietnia mam obsesje ze przenosze i beda mi wywolywac! dlatego tak bardzo chcialabym urodzic 37 tydzien!

A mi się nie spieszy... Mam obsesję na tym punkcie. W marcu nie ma prawa wyłazić z mojego brzucha i koniec! ;)
Chociaż lekarz powiedział, że w tej chwili to już nawet nie sprawdza szyjki, bo "juz go nie obchodzi", hehe. Dzidziuś już ma wszystko wykształcone i teraz tylko przybiera na wadze. Ale i tak wolę żeby jeszcze trochę posiedział :D

a+t+? może zgłoś się do szpitala z tymi skurczami?

nie moge doczekac sie jak ukaze sie watek o pierwszych rozdwojonych kwietniowkach!!! i te fotki maluszkow juz chce ogladac!:)

hej, właśnie jestem u siostry więc coś napiszę. Widzę, że nie tylko ja mam problemy skurczowe. Od czwartku co jakiś czas boli mnie kręgoslup i brzuch, dziś też, ale po telefonie do lekarki wiem, że to jeszcze nie to. u mnie zaczął sę 38 tydzień więc już się nie boję. Wizytę mam dopiero na 20 marca, chyba do niej nie dotrwam.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry