reklama

Wizyty u pediatry

reklama
cyrki to miałam na myśli że przed TV go karmię i udaję samolocik i oczywiscie musi miec swoja łyżkę i niby sam sie karmi ale zjada max. ten mały słoiczek co jest dla dzieci średnio do 6 miesiąca a czasem nawet nie.

no wiem że nie mogę ulegać bo tylko zrobię sobie krzywde i jemu.

kurcze boli mnie to ze jest taka ładna pogoda a my musimy w domu siedziec i co tu robic:baffled:

Ach... zapomniałam napisać, że ta wizyta u kardiologa wynika z tego że szmerek wg pediatry może mieć związek z naczyniakiem. Powiedziała, że gdyby nie to że Milutek ma naczyniaka, to na ten szmerek nawet nie zwróciłaby uwagi, ale w tym wypadku lepiej przebadać. Ja się nie martwię na zapas i traktuję to jak rutynowe badanie, nawet się cieszę że jej serduszko przebadają :happy2:

Dodatkowo mamy zrobić morfologię i badanie moczu. Wy też t robiłyście na roczek? Nie wiem zupełnie jak ten mocz złapać, bo Milenka nie wie co to nocnik.... kupic woreczek w aptece :confused:

Dodatkowo mamy zrobić morfologię i badanie moczu. Wy też t robiłyście na roczek? Nie wiem zupełnie jak ten mocz złapać, bo Milenka nie wie co to nocnik.... kupic woreczek w aptece :confused:
na siuśki woreczek, nie ma innej rady:nerd:
Wiki na roczek nie miała żadnych badań laboratoryjnych, no ale ona jest zdrowa jak ryba:tak:

Milenka też zdrowiutka jak rybka... ona jeszcze NIGDY nie chorowała, żadnego przeziębienia, zupełnie nic... :tak::-)
W takim razie Wiki nie jest taka zdrową rybką:-), bo już 3 razy była chora, w tym 2 zapalenia krtani, mimo to zadnych badań nie kazała nam doktorka zrobić, a ja się nie dopominałam, a może powinnam:baffled::zawstydzona/y:

Eee chyba nie Miśka... myślę że ta moja jest troszkę nadgorliwa i ogólnie się bardzo "cacka" z dziećmi, ale z drugiej strony to chyba dobrze. A badania nie zaszkodzą, sama bym pewnie nie zrobiła, a tak mam przynajmniej przymus zrobić, bo za miesiąc z badaniami do kontroli na szczepienie :tak:

reklama
Nie mam na skierowaniu zaznaczonego okreslenia grupy krwi dziecka, w książeczce też jej nie ma. Chyba przy okazji poproszę o odpłatne badanie w tym kierunku. A Wy wiecie już jaką grupę krwi mają Wasze dzieci? Pamiętam że w klinice mi mówili, ze noworodkom się nie robi, bo grupa może się jeszcze zmienić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry