reklama

Wizyty u pediatry

przyszłam sobie ponarzekać na wysypkę Pyśki i poszczepienne żale ale widzę, że nie powinnam się odzywać, nie jest tak źle...
szczepionka niedługo odejdzie w zapomnienie, na wysypkę mamy 3 maści i zyrtec więc też jej chwile są policzone

Irtasia ściskam, słów mi brakuje aż... zdrówka dla małej...

reklama
Antybiotyk może mieć działanie rozwalniające, zwłaszcza, że Jenni sporo tych antybiotyków łyka. Na pewno musisz jej dużo dawać do picia i napewno powinna przyjmować lakcid czy coś w tym stylu. A jak mała nie chce pić przy biegunce, to lepiej odwiedzić szpital, bo grozi odwodnienie :baffled:

Antybiotyk może mieć działanie rozwalniające, zwłaszcza, że Jenni sporo tych antybiotyków łyka. Na pewno musisz jej dużo dawać do picia i napewno powinna przyjmować lakcid czy coś w tym stylu. A jak mała nie chce pić przy biegunce, to lepiej odwiedzić szpital, bo grozi odwodnienie :baffled:
W sumia jak cos wypije (mleko) to kupke do pol godziny zrobi no i jak powiedzialam mezowi ze jak teraz wypije i zrobi kupe to trzeba jechac tylko jak na zlosc Jenni niechce nic zjesc ani sie napic:baffled:

Irtasia, niektórzy lekarze pamiętają o tych bakteriach, inni nie. Ja to zawsze sama kupuję, i tak można je kupić bez recepty. Jak raz zapomniałam o tych bakteriach, to Oliwka dostała taką biegunkę po drugim antybiotyku, że przez 2 tygodnie nie mogliśmy się z nią uporać.

reklama
no dokładnie mopim zdaniem to podstawa taka osłona na taki malusi organizm jak Szymek ostatnio dostał antybiotyk na te swoje zapalenie to pierwszy dzien tez mial takie raczej luźne kupcie ale na drugi dzien tj. po 3 dawkach osłony juz wszystko wrocilo do normy :tak::tak::tak::tak:a 16zł to nie majatek jesli chodzi o zdrowie no i brzuszek dziecka nie bedzie bolał w ostatnim piśmie maluszek jest cały artykul na ten temat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry