Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co to znaczy ? coś poważnego kurcze nic mi te terminy medyczne nie mówiai po :-(
poszerzony układ kielichowo-miedniczkowy w skrucie UKM nerki prawej:-(
mi tez ale z tego co wyczytałam to inaczej refluks moczowya co to znaczy ? coś poważnego kurcze nic mi te terminy medyczne nie mówia
mam nadzieję że będzie ok

Moja Paulina miała dokładnie taką samą diagnozę, a w efekcie: dość częste zakażenia bakteryjne układu moczowego i moczenie nocne do 7 roku życiami tez ale z tego co wyczytałam to inaczej refluks moczowy![]()
Ale nie każdy się tak długo moczy z refluksem, więc się Agusia nie martw na zapas.moje dziecko wogole nie siusia w nocyMoja Paulina miała dokładnie taką samą diagnozę, a efekcie: dość częste zakażenia bakteryjne układu moczowego i moczenie nocne do 7 roku życiaAle nie każdy się tak długo moczy z refluksem, więc się Agusia nie martw na zapas.
....ona wogole mało siusia bo nie pijeJa wogole niemam pojecia co to UKM a jest to cos groznego??

Szkoda mi Saruni, ze tyle badań musi przejść..To ta nerka ja boli??jedyne co mi udało sie dowiedziec to to ,ze kolki i płacz saruni moze byc spowodowany przez ta prawa nerka