Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja też jestem w stresie bo dziś moja pediatra potwierdziła, że z nóżkami nie jest u nas dobrze
Lewa faktycznie wygląda na krótszą i koniecznie mamy iść do ortopedy :-(
Ale zapisanie się gdzieś graniczy z cudem, wszędzie trzeba czekać minimum miesiąc, takie terminy
Do jednej już jestem zapisana, wcześniej na trzecie już USG ale ta babka podobno nie specjalizuje się w bioderkach, a do takiej od bioderek nie ma zapisów do września, niby takie duze miasto a ze specjalistami problem 
Lewa faktycznie wygląda na krótszą i koniecznie mamy iść do ortopedy :-( Ale zapisanie się gdzieś graniczy z cudem, wszędzie trzeba czekać minimum miesiąc, takie terminy
Do jednej już jestem zapisana, wcześniej na trzecie już USG ale ta babka podobno nie specjalizuje się w bioderkach, a do takiej od bioderek nie ma zapisów do września, niby takie duze miasto a ze specjalistami problem 

Jak leży na pleckach to wykrzywia się w literkę S. Pani doktor zbadała też bioderka i stwierdziła, że ta krótsza nóżka wynika z tej krzywizny własnie i że bioderko prawdopodobnie jest w porządku, bo ładnie odwodzi.
Milena od razu zaczęła się rozglądać, gaworzyć i śmiać się do wszystkich wkoło, wyciągała rączki do obrazków na ścianach i tych innych dzieci. A tamte dzieciaczki dosłownie nic......... zachowywały się jak 2 miesięczne dzieci które nie bardzo jeszcze kontaktują z rzeczywistością.............