Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,ale Kuba zaakceptował i rano wypija 100ml. z niekapka.Efekt jest taki,że buzia Kubulinka prawie gładka,nawet nie wiecie jak się cieszę

.Zostałam pochwalona,że tak pięknie przestrzegam diety i stosuje się do wszystkich zaleceń lekarki,która na bierząco konsultuje sie z alergologiem(świetna ta pediatra Kubusia,kochana kobieta).pocieszała mnie i dała wiele nadziei,że w końcu uporamy się z tą wysypką i rankami.:-)
;-)

Joasiek, to jest cwiczenie metodą Vojty, Oli miała tezb takie, tylko nogę sama musiała podniesc.
A jakbym miała czekać aż Milutek sam kolankiem dotknie brzuszka, to bym się raczej nie doczekała 
Ja też wcześniej o nim nie słyszałam.Podobno już bardziej "wypranego" mleka już nie ma i na szczęście jest refundowany(choć i tak drogi,400g-23 zł-a dla porównania Bebilon Pepti 9 zł..Zamieszczam krótki opis,może się komuś przyda(oby nie było więcej dzieci ze skazą).Rozalka, supre z buzia Kubusia wygląda juz lepiej. A o Bebilonie Amino pierwsze słyszę, ja znam Bebilon Pepti. To nie jest pewnie to samo![]()