rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Potwierdzam!U nas też skutkowało!2 dni i po plesniawkah.na nalot to mam sposoba
bez zadnego aftinu i nystatyny
poprostu witamina C (mozan podac do dzioba lub pedzlowac)
zakwasza srodowisko i zadne grzyby nie urosna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potwierdzam!U nas też skutkowało!2 dni i po plesniawkah.na nalot to mam sposoba
bez zadnego aftinu i nystatyny
poprostu witamina C (mozan podac do dzioba lub pedzlowac)
zakwasza srodowisko i zadne grzyby nie urosna
Karola, a wolno się szczepić na grypę jak się karmiGdzieś mi się obiło o uszy, że nie, ale nie kojarzę sobie gdzie, więc nie wiem, czy to wiarygodne źródło.
Mi powiedzieli,że nawet powinno się szczepić,ale ja się nie decyduję.(Kuba uczulony na białko kurze,a szczepionka na grypę je zawiera )Karola, a wolno się szczepić na grypę jak się karmiGdzieś mi się obiło o uszy, że nie, ale nie kojarzę sobie gdzie, więc nie wiem, czy to wiarygodne źródło.

)witamina c...wiec sie leczymy...po wyzdrowieniu idziemy szczepić na grypę
pani doktor poradziła, ze lepiej jednak sie zaszczepić..

Dzis lekarz dal skierowanie na badanie kalu na pasozyty i inne bakterie. Dostalam trzy pojemniczki i do kazdego mam zebrac z pieluszki troche kupy. Tylko jak?? Obecnie kupy mojego malca maja konsystencje wody i natychmiast wsiakaja w pieluche
Moze ktoras z mam zna jakis sposob, zeby jakos zlapac te kupke. Moge posadzic malego na nocnik, ale wiadomo jak to jest, zawsze jak sie chce pobrac maluchowi probke moczu lub kupy to jak na zlosc nic
Jesli ktoras z was zna jakies rozwiazanie to bylabym wdzieczna