Dostalam trzy pojemniczki i do kazdego mam zebrac z pieluszki troche kupy. Tylko jak?? Obecnie kupy mojego malca maja konsystencje wody i natychmiast wsiakaja w pielucheMoze ktoras z mam zna jakis sposob, zeby jakos zlapac te kupke. Moge posadzic malego na nocnik, ale wiadomo jak to jest, zawsze jak sie chce pobrac maluchowi probke moczu lub kupy to jak na zlosc nic
Jesli ktoras z was zna jakies rozwiazanie to bylabym wdzieczna
![]()
z tego co wiem są do kupienia w aptece takie woreczki które się przylepia lekko do skóry i wtedy kupka lub mocz do badania są w niego złapane

o cos takiego

GALMED Bydgoszcz
a na biegunkę to widziałam sok hippa z kleikiem marchwiowo ryżowym ale czy działa i jaka jest dostepność go u ciebie to nie wiem

HIPP ORS 200 umożliwia zwalczenie biegunki w naturalny sposób. Towarzysząca biegunce utrata płynów i składników mineralnych jest szybko uzupełniana, co pozwala rozpocząć wczesny powrót do diety stosowanej przed wystąpieniem biegunki (realimentację). Podawanie HIPP ORS 200 zapobiega odwadnianiu organizmu i problemom z krążeniem. Dzięki specjalnej kompozycji marchwi, ryżu i składników mineralnych, HIPP ORS 200, w odróżnieniu od innych płynów nawadniających, już od samego początku jego stosowania dostarcza organizmowi niezbędnych i dobrze tolerowanych składników odżywczych. Uszkodzony nabłonek jelitowy podlega dzięki temu szybkiej regeneracji.
ORS (oral rehydration solution - doustny płyn nawadniający)
Moze ktoras z mam zna jakis sposob, zeby jakos zlapac te kupke. Moge posadzic malego na nocnik, ale wiadomo jak to jest, zawsze jak sie chce pobrac maluchowi probke moczu lub kupy to jak na zlosc nic 
Ściąganie gruszką kataru i płukanie noska wodą morską już mam opanowane, ale mam nadzieję, że nie będę musiała tego powtarzać w najbliższym czasie