reklama

Wizyty u pediatry

reklama
miało byc dobrze ale nie jest:-(:frown::frown::frown::no2::no2::no2::no2:
nie słyszy prawidłowo niskich dzwieków
teraz laryngolog poraz drugi
i najgorszy scenariusz
aparat:sad::sad::sad::sad::sad:
Przykre, ze ze słuchem Konradka nie najlepiej. Kiedyś było tak, ze aparaty słuchowe dla dzieci były refundowane do skończenia przez dziecko 7 lat. Nie wiem jak jest teraz. Ale wtedy niektóre przychodnie specjalnie przeciągały procedury, żeby płacić za aparat. Dowiedz sie dokładnie, żebyś nie musiała płacić wcale nie małych pieniążków.
Koleżanka korzystała z porady jakiejś "grupy wsparcia" rodziców w podobnej sytuacji. Musiała ten aparat wywalczyć, bo chcieli jej wcisnąć jakiś słabszy. Trzymaj się.

Agusia, przykro mi, że Konradek ma problemy ze słuchem :-( Trzymajcie się dzielnie.
Moja Paulina też miała kiedyś podejrzenie o niedosłuch i rzeczywiście był, ale był spowodowany uciskiem ogromnego 3 migdałka, a więc po usunięciu jego problem się cofnął. Jednak Paulina przyzwyczajona do głośnego mówienia, jeszcze długi czas tak głośno mówiła, dopiero zciszyła głos po kilku miesiącach.

Agusia, przykro mi, że Konradek ma problemy ze słuchem :-( Trzymajcie się dzielnie.
Moja Paulina też miała kiedyś podejrzenie o niedosłuch i rzeczywiście był, ale był spowodowany uciskiem ogromnego 3 migdałka, a więc po usunięciu jego problem się cofnął. Jednak Paulina przyzwyczajona do głośnego mówienia, jeszcze długi czas tak głośno mówiła, dopiero zciszyła głos po kilku miesiącach.
ja jeszcze zyje mysla, ze to moze byc własnie trzeci migdał:dry:

Agusia, jeżeli Konradek nie miał badanego trzeciego migdała, to zrób koniecznie. Madzia potrafiła miesiącami być prawie zupełnie głucha. Winę ponosiły też infekcje zatok, ale po usunieciu migdała uszy sie uspokoiły i zaczęła normalnie słyszec.

reklama
bylimy dzis u pediatry
sara nadal kaszle , dusi sie ,wymioci i itp.
oskrzela i płuca czyste a ona ........
mamy odstawic NAN ha 2 i ma byc lepiej:sorry:
i dalej jechac tylko na nutramigenie:-(
bactrim i lakcid mam podawac małej

no i dostałam skierowanie do laryngologa dla konrada powtorne ale tym razem zmieniam lekarza(poprzedni go badał rok temu i nie zauwazył niedosłuchu:crazy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry