Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykre, ze ze słuchem Konradka nie najlepiej. Kiedyś było tak, ze aparaty słuchowe dla dzieci były refundowane do skończenia przez dziecko 7 lat. Nie wiem jak jest teraz. Ale wtedy niektóre przychodnie specjalnie przeciągały procedury, żeby płacić za aparat. Dowiedz sie dokładnie, żebyś nie musiała płacić wcale nie małych pieniążków.miało byc dobrze ale nie jest:-frown:
nie słyszy prawidłowo niskich dzwieków
teraz laryngolog poraz drugi
i najgorszy scenariusz
aparat![]()
ja jeszcze zyje mysla, ze to moze byc własnie trzeci migdałAgusia, przykro mi, że Konradek ma problemy ze słuchem :-( Trzymajcie się dzielnie.
Moja Paulina też miała kiedyś podejrzenie o niedosłuch i rzeczywiście był, ale był spowodowany uciskiem ogromnego 3 migdałka, a więc po usunięciu jego problem się cofnął. Jednak Paulina przyzwyczajona do głośnego mówienia, jeszcze długi czas tak głośno mówiła, dopiero zciszyła głos po kilku miesiącach.

To jest częsta przyczyna,więc trzymaj się dzielnie.Jesteśmy z Tobą.ja jeszcze zyje mysla, ze to moze byc własnie trzeci migdał![]()

)