Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeżeli jeszcze ma te problemy, to najbezpieczniej dziecku jest podać węgiel.bo z tymi lekarzami tak jest trudno natrafic naprawde na fachowca
a moj Patryk ma dzisiaj rozwolnienie normalnie sama woda co ja moge podac takiemu 3 latkowi zeby zaprzestac tym wizyta w kibluporadzcie dziewczyny bo ja nie mam pojecia

Edzie moja Zosia tez ma takie liszaje na pleckach i nózkach nie jest ich duzo jak poprzednio ale są, ja podawałam Zosience deserki z jogurtem zbyt czesto bo codziennie ( zosia tak je polubila) i nja wysypało, no i jeszcze podałam troszke smietanki do zupki dalam troszke bułeczki i wystapila reakcja, no teraz musze uważać, ale to nie powód zeby juz martwic sie o AZSByłam z Marysią w poniedziałek u pediatry, bo malutka dostała na udach i ramionach tak jakby liszaje. Nie widac ich za bardzo, bardziej jest to wyczuwalne. I nasza doktorowa od razu stwierdzila że to skaza białkowa - nasza p.doktorowa na wszystkie dolegliwości ma jedno wytłumaczenie SKAZA BIAŁKOWA
Zastanawiam się czy to może AZS :-( Co prawda wprowadziłam Marysi mleko modyfikowane NAN2, bo zaczeła chodzi do żłobka i raz dziennie dostaje kleik ryzowy na mleku modyfikowanym, ale nie wiem czy to jest powód tej wysypki. Jeszcze może od mojego antybiotyku, bo chorowałam i 10 dni brałam antybiotyk
Dziewczyny, czy któraś z Was miała podobne uczulenie po podaniu mleka modyfikowanego?
A na dodatek Marysia od dłuższego czasu ma ciągle zapchaną jedną dziurkę od noska i żadne krople nie pomagają. Może to też jakies uczulenie ???
i to c h o l e r n i e swędzące
na początku miewał tez takie place suche których nie było widać, ale zeszły po zastosowaniu emolientu, np.Oilatum