reklama

Wizyty u pediatry

reklama
agusia, no i co??niby miała to od białka???Tosi pobrali dzisiaj krew do analizy. Te podstawowe badania ma ok. Jeszcze jutro bede miec wyniki pod kątem alergii-czy jest na cos uczulona.

no ja jej mleka nie zmieniałam. ciagle pije Bebilon. Ale u nas też jest flegma. I ja uważam, że ta flegma jej po prostu nie schodzi nosem tylko siedzi tam gdzieś między nosem a płucami.Dlatego chcę też isc do laryngologa. Tylko co tu na to podawać jak antybiotyk nie pomaga...Wam co pomogło, agusia??

U Jenni katar dalej siedzi w srodku dzisiaj tak sie rozkaszlala w nocy ze masakra az mleko zwrucila:baffled:
Teraz maz poszedl ponownie do lekarza z nia i zobaczymy i zastana´wiam sie czy czasem bym sie nieprzeszla z nia do alergologa:confused:

no ja jej mleka nie zmieniałam. ciagle pije Bebilon. Ale u nas też jest flegma. I ja uważam, że ta flegma jej po prostu nie schodzi nosem tylko siedzi tam gdzieś między nosem a płucami.Dlatego chcę też isc do laryngologa. Tylko co tu na to podawać jak antybiotyk nie pomaga...Wam co pomogło, agusia??
zadne leki nie pomogły
odstawienie nan HA i jogurtów a nawet jajka przeszło
oklepywałam i zygała i tak w kółko

Jenni dalej charczy inchalowac znowu 4 razy na dzien moge podawac syrop na kaszel gora 2 razy dziennie i co godzine na 5 minut okno otwierac i ja przy nim sadzac :baffled:, pobrali jej krew i zobaczymy co pokaza wyniki:baffled: na przekupstwo od lekarza dostala ciasteczko :-D

reklama
Jenni znow dostala goraczki 38,8 i dziwnie szybko oddycha i pojekiwala:-(
ja juz rycze jak bobr bo brak mi sil i znowu maz pojechal z nia do kliniki:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry