ewamat
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Czyżby to było zaproszenie?- to ja mam 25 litrów wódkii nie ma kto tego pić
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyżby to było zaproszenie?- to ja mam 25 litrów wódkii nie ma kto tego pić
![]()
No i kurcze mamy(a własciwie Kubuś),angina i antybiotyk.Cała noc zbijaliśmy 40 stopniowa gorączke,paracetamol,okłady....Dziś marudzenie,ale gorączki już nie ma.Ufff.....
![]()

Duzo zdrowka dla Kubusia i trzymaj sie Rozalka.A jesteś pewna, ze to angina? Może to też ta głupia 3 dniówka. Przy tej chorobie gardło też jest lekko zaczerwienione i rozpulchnione.No i kurcze mamy(a własciwie Kubuś),angina i antybiotyk.Cała noc zbijaliśmy 40 stopniowa gorączke,paracetamol,okłady....Dziś marudzenie,ale gorączki już nie ma.Ufff.....
![]()
Tak powiedziała lekarka,gardło jest poważnie zainfekowane,juz nie tylko czerwone,ale jakiś biały ropny nalot jest.W ogóle wielkie zdziwienie lekarki,że mały normalnie je i nie wymiotuje,co jest normalką przy tego typu infekcjach.A ja się cieszę,że w koncu goraczka spadła i mały śpi spokojniej.A jesteś pewna, ze to angina? Może to też ta głupia 3 dniówka. Przy tej chorobie gardło też jest lekko zaczerwienione i rozpulchnione.
Zdrówka dla małegoTak powiedziała lekarka,gardło jest poważnie zainfekowane,juz nie tylko czerwone,ale jakiś biały ropny nalot jest.W ogóle wielkie zdziwienie lekarki,że mały normalnie je i nie wymiotuje,co jest normalką przy tego typu infekcjach.A ja się cieszę,że w koncu goraczka spadła i mały śpi spokojniej.