reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, foteliki i inne...

co do wozkow powiem wam ze co kobitka to gust i przekonania inne. ja np zrezygnowalam z gondoli bo przekonaly mnie argumenty tutejszych mamus.

a co do spacerow zima to ogladalam ostatnio w tv ze nie mozna pozwolic zeby dziecko spalo na mrozie bo rozluzniaja sie miesnie i bardzo duze ''lyki'' zimnego powietrza dostaja sie do pluc i to niebezpieczne. taka ciekawostka :-)

reklama
Dziuba co do wózeczka to jeśli Ci się podoba, sprawdziłaś go w sklepie to kup ;-)
Zgadzam się ze Stefanką, że każda z nas ma inny gust i na trochę co innego zawraca uwagę, więc pewnie dlatego każda z nas ma inny wózeczek ;-)
Pryzbelka co do waszego wózeczka - jeśli jesteście z niego zadowolenie to super ;-) o to właśnie chodzi ;-)
Ale ja osobiście też jestem za gondolą.

JA nie patrze na wygląd tylko na funkcjonalność tego sprzętu żeby on mi pod pasował dobrze sie prowadził, dzidzia miała komfort jazdy jak i zarazem snu
Ja mieszkam w okolicy gdzie są ulice pełne błota i dołków wiec muszę kupować wózki na kółkach pompowanych

Taki sobie upatrzyłam

Anetka my też mając dookoła wertepy patrzyliśmy na kółka ;-)
A mieszkamy w sumie obok siebie ;-) ty Piaseczno, my Józefosław obok lasu Kabackiego.

Ja tez mam wozek na duzych pompowanych kolach bo mieszkam blisko lasu, przy witku bardzo sie sprawdzil.Teraz dla Witka mam spacerowke, parasolke i ona wlasciwie nadaje sie chyba tylko na miasto

To był kiedys gorący wątek...a teraz.....

No to tak, moje dylemato:-p

Chce mi się bardzo zmienic wózek ale to bardzo:tak:
Nasza spacerówka jest dość duża, no bo to x lander xa....czyli nie parasolka...
Czy warto kupić teraz parasolkę, taką np. chicco multiway....Trochę sie boję, bo idzie zima, a to jest jednak parasolka-no moze nie aż taka parasolkowata.....ojej.....
Wczoraj cały dzień szukałam fajnej spacerówki, takiej składnej,małej....no i ta chicco jest całkiem....Chociaż podoba mi sie też baby design espiro city .....a także ta którą kupiła nasza Monia....(wlaśnie Monia jaki to model?)
No i juz się wczoraj zdecydowałam na kupno ale coś mi powiedziało,że zima idzie i zebym poczekała do wiosny. poszłam spać i było ok. ale obudziłam się i znowu mam wątpliwości..

A moze polecicie mi jakis fajny model, plissssssssss:tak:
Kółka nie za małe, nie trzeszcząca i ładna:-):-):-)A i składana jak parasolka..:-)

czekam na pomoc bo przecież na kogo jak kogo ale na Was zawsze można liczyć:tak:;-):-)

Czolem

Dla nas tez juz wozek 3w1 zrobil sie za duzy. A mielismy Speedi SXa. Teraz kupilismy Quinny Zapp i jest super. Miejsca o niebo wiecej w bagazniku, duzo poreczniejsza, a jednoczesnie dalej zachowany komfort prowadzenia. Owszem kolka niepompowane maja znacznie mniejsze wlasciwosci terenowe, ale po lekkim piasku, szutrze daje spokojnie rade, wiec mysle, ze i po odsniezonym chodniku lub ubitym sniegu tez pojdzie bez problemu.

Dota oba fajne:tak::tak::tak:
A jeśli chodzi o to, że zima idzie to przecież one mają super grube śpiworki, więc Krzysiowi na pewno zimno nie będzie:-)
Ja mam ten chicco (ale z przodu ma mniejsze kółka) i póki co jestem zadowolona:-) i mam nadzieję, że posłuzy mi do końca:tak: Bo np. moja siostra ma inny model chicco i jej juz prawie się rozpadł:sorry2: a ma go dopiero pół roku:sorry2:

reklama
DOTA fajkowe obydwa wybór nalezy do ciebie my mamy podobny ale graco
i tez mysle ze Krzysio nie zmarznie w tym spiworku

Do góry