reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, foteliki i inne...

Fajny , fajny wózeczek i reszta.

A Belka ten fotelik to maxi cosi i one mają daszki:tak::-)No chyba , że tu sie mylę.

reklama
No niestety ale ważą sobie te wóżeczki... Niema mowy żebym sama takiego wytargała do góry na 3 pietro, czy na dół z dzieckiem w srodku, jedynie najpierw wózek potem dziecko i z powrotem to samo... a w lecie lekka spacerówka, no albo wózek na parterze w wózkoni trzymac, no zobaczymy... W sumie mniej jak 15kg to nie znajde z wielofunkcyjnych, tzn no są ale gówniane bo na malutkich piankowych kołach a takiego niechce wogóle.
Więc dziewczyny wyrobie sobie bicepsy nieźle:-D
Witaj
Jestem mamusią grudzień 2006 (choć jeż się nie udzielam brak czasu) miałam ten sam problem z wyborem karocy dla mojej małej 4 piętro-brak windy. I mój wybór padł na takie cacko (inny tylko kolorek)http://http://www.allegro.pl/item26...ml?PHPSESSID=e0aa065c4e97a8cb9bdc31caaec0411a i byłam bardzo zadowolona. Teraz tym wózeczkiem jeździ synuś koleżanki i też sobie bardzo chwali. Pozdrawiam i życze zadowalającego wyboru

belko moja droga jesli chodzi o brak zadaszenia w maxi cosi ewy to sie mylisz bo kazdy ma chowana budke i okrycie przeciwdeszczowe !!!
wiec gotowy na kazda pogode :-)

A to jak tak z tym wozkiem to przepraszam bardzo :zawstydzona/y: :tak::-) poprostu widzial wlasnie cos takiego bez zadaszenia w deszcz i uznalam ze to straszne tak narazac dziecko :sorry2: przepraszam

;-) jak to cabrio ;-) ma daszek rozsuwany (widać na jednej z fotek naciągnięty daszek przypięty do rączki no i na to w komplecie folia przeciwdeszczowa)

powiem Wam, że już nie mogę się doczekać aby małego powozić w tym wózeczku ;-)

Tez juz go na sucho przetestowalam... jak sie jezdzi, czy wchodzi do windy i takie tam... bo juz od 2 miesiecy patrze jak pod folia stoi w pokoju i czeka na Antka do powozenia :D

A czemu wybraliscie czarny? Pytam z ciekawosci bo jak wybieralismy niebieski to zastanawialismy sie kto kupuje czarny wozek? Taki Wam sie podobal czy nie mieliscie wyboru?

reklama
Do góry