reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Te sukienki są ładne, ale niestety materiał cienki i nie jestem pewna jak się zachowają po praniu :/ Za to jeansy polecam :)
Ja też zawsze mam problem z rozmiarem i boję się zamawiać, ale może spróbuj kupić wcześniej i najwyżej wymienić na inny rozmiar. Jeśli zamówisz przez inpost do paczkomatu to zwrot masz za darmo.

Dziewczyny trzeba założyć własny biznes elegancka odzież ciążowa w rozsądnych cenach :) Na macierzyński idealne zajęcie :)

Ja sobie musze spodnie kupic, bo moje stare sa z prostymi nogawkami, a takich juz nie nosze kupe czasu i jaks lonica sie w nich czuje. Sukienek nie nosze na szczescie, bo bym bankruta walnela za duzo mi sie podoba :)

happy mala ma meble w takim kolorze jak ta komoda i potem czesc mebli do pokoju malego pzreneisiemy a Nikoli kupimy nowe mlodziezowe juz meble :)

Kasia no tak,unie mlody ma biale z ikea a my czarne,tylko w salonie mamy podswietlana mebloscianke :p no i nie wiem czy nie oddamy dziecia naszej sypialni i nie zrobimy im pokoju razem...tzn wolałabym osobno ale s mowi ze razem będzie im fajnie

reklama
u ciebie mniejsza roznica wieku. u mnie bedzie rowne 6 lat roznicy miedzy nimi. slabo to widze zeby razem byli tym bardziej ze niki niedlugo do 1 klasy pojdzie . malemu oddamy nasza sypialnie ale za jakis rok ( wtedy remont robimy ) a my pzrenosimy sie do duzego pokoju. teraz w maju odswiezymy tylko nasza sypialnie zeby bylo przyjemniej.

Do góry