No ja właśnie też się boję co do rozmiaru ale też już oglądałammaz racje. sukienki super. ja na allegro jescze ogladalam ale boje sie ze z romiarem nie trafie
reklama
okasia
Fanka BB :)
Te sukienki są ładne, ale niestety materiał cienki i nie jestem pewna jak się zachowają po praniu :/ Za to jeansy polecam
Ja też zawsze mam problem z rozmiarem i boję się zamawiać, ale może spróbuj kupić wcześniej i najwyżej wymienić na inny rozmiar. Jeśli zamówisz przez inpost do paczkomatu to zwrot masz za darmo.
Dziewczyny trzeba założyć własny biznes elegancka odzież ciążowa w rozsądnych cenach
Na macierzyński idealne zajęcie 
Ja też zawsze mam problem z rozmiarem i boję się zamawiać, ale może spróbuj kupić wcześniej i najwyżej wymienić na inny rozmiar. Jeśli zamówisz przez inpost do paczkomatu to zwrot masz za darmo.
Dziewczyny trzeba założyć własny biznes elegancka odzież ciążowa w rozsądnych cenach
mi sie te podobaja
Link do: trapezowa LUŹNA zwiewna SUKIENKA z FALBANKĄ CIĄŻA
Link do: __ VICTORIA sukienka MARSZCZENIA ciąża_ XL / 42
a komode zamowilam taka
Link do: KOMODA ALTON MEBLOMASTER DĄB BURGUNDZKI 80x40x80cm
Link do: trapezowa LUŹNA zwiewna SUKIENKA z FALBANKĄ CIĄŻA
Link do: __ VICTORIA sukienka MARSZCZENIA ciąża_ XL / 42
a komode zamowilam taka
Link do: KOMODA ALTON MEBLOMASTER DĄB BURGUNDZKI 80x40x80cm
Bardzo ładnie wygląda i komoda też śliczna
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja komodę klasycznie biala z ikea taka jak ma maly bo później będziemy kupowac cala resztę
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kasia no tak,unie mlody ma biale z ikea a my czarne,tylko w salonie mamy podswietlana mebloscianke
no i nie wiem czy nie oddamy dziecia naszej sypialni i nie zrobimy im pokoju razem...tzn wolałabym osobno ale s mowi ze razem będzie im fajnie
reklama
u ciebie mniejsza roznica wieku. u mnie bedzie rowne 6 lat roznicy miedzy nimi. slabo to widze zeby razem byli tym bardziej ze niki niedlugo do 1 klasy pojdzie . malemu oddamy nasza sypialnie ale za jakis rok ( wtedy remont robimy ) a my pzrenosimy sie do duzego pokoju. teraz w maju odswiezymy tylko nasza sypialnie zeby bylo przyjemniej.