anik567
:) :) :)
Nie chciałaby się mądrować ale surowy banan? w mojej rodzinie był przypadek że dziecko dostało lambrie trudne do wyleczenia
od surowego banana?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie chciałaby się mądrować ale surowy banan? w mojej rodzinie był przypadek że dziecko dostało lambrie trudne do wyleczenia

....to było o 21...jakim cudem on żyje na tym jednym słoiczku tyle godzin??? Sama bym z głodu zdechła....

na kolacje podałam jej kaszkę na Nutramigenie(oczywiście z deserkeim) ale i tak gorzej jadła
No znam to Princess. Dużo produktów dla dzieci zaczyna zawierać białko mleka krowiego(jogurt, masełko etc.)Ja też mam z tym problem, bo Jacuś skazowe dziecko, na dodatek kiepsko toleruje owoce, często ma po nich refluks:-(przeszedł jedynie soczek brzoskwiniowy i morelki. Strasznie mi go żal, natomiast obiadki ładnie toleruje...Tylko ciągle mam mieszane uczucia z glutenem, bo kupka raz dobra, raz luxna, ale Jacek też ząbkuje, więc nie wiem od czego to.a ja chyba zacznę pichcić dla Buby bo większość deserków po 7 miesiącu zawiera mleko...próbowałam podać jej deserek-tropical fruit z ananasem ale pluła i się krzywiła![]()
Poza tym 2 tyg temu wprowadziłam jej bebilon comfort (mix z nutramigenem) i od 3-4 dni Mała ma wysypke na buXce a dziś zauważyalm,że całe plecki jej wysypałona kolacje podałam jej kaszkę na Nutramigenie(oczywiście z deserkeim) ale i tak gorzej jadła
![]()