Nie chciałaby się mądrować ale surowy banan? w mojej rodzinie był przypadek że dziecko dostało lambrie trudne do wyleczenia
od surowego banana?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chciałaby się mądrować ale surowy banan? w mojej rodzinie był przypadek że dziecko dostało lambrie trudne do wyleczenia
No znam to Princess. Dużo produktów dla dzieci zaczyna zawierać białko mleka krowiego(jogurt, masełko etc.)Ja też mam z tym problem, bo Jacuś skazowe dziecko, na dodatek kiepsko toleruje owoce, często ma po nich refluks:-(przeszedł jedynie soczek brzoskwiniowy i morelki. Strasznie mi go żal, natomiast obiadki ładnie toleruje...Tylko ciągle mam mieszane uczucia z glutenem, bo kupka raz dobra, raz luxna, ale Jacek też ząbkuje, więc nie wiem od czego to.a ja chyba zacznę pichcić dla Buby bo większość deserków po 7 miesiącu zawiera mleko...próbowałam podać jej deserek-tropical fruit z ananasem ale pluła i się krzywiła![]()
Poza tym 2 tyg temu wprowadziłam jej bebilon comfort (mix z nutramigenem) i od 3-4 dni Mała ma wysypke na buXce a dziś zauważyalm,że całe plecki jej wysypałona kolacje podałam jej kaszkę na Nutramigenie(oczywiście z deserkeim) ale i tak gorzej jadła
![]()