Z tego co przeczytałam Ida i jej rodzice są weganami także całkiem zrozumiałe, że kobieta kombinuje jak tylko się da.a jeszcze w nawiązaniu do kaszki jaglanej, i czy można zrobić posiłek z normalnej kaszy. Wklejam link, w którym autorka bawi się w różne posiłki dla swojej córeczki (szczerze - to podziwiam jej zaangażowanie) - jest tam między innymi przepis na kasze jaglaną
Ida w krainie Smaków - bloog.pl
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
też zwróciłam na to uwagę, ale i tak fajne kombinacje robi i zdrowo!
podobają mi się jej kaszki na słodko i te z warzywami też - muszę kiedyś spróbować - no i to mleczko migdałowe mnie zaciekawiło :-)
a dziś spróbuję dać młodej tą rybkę po grecku gerbera - Waszym dzieciakom smakowała, ciekawe czy mojej posmakuje....

a dziś spróbuję dać młodej tą rybkę po grecku gerbera - Waszym dzieciakom smakowała, ciekawe czy mojej posmakuje....
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
myślę że posmakuje 
nie ukrywam że to moje ulubione danie - oczywiście w wersji orginalnej i najlepiej jak tą rybą jest dorszcz
Macie racę że 190g mogłabym podac na dwa razy, ale my słoik 130 zjadamy bez problemu, dlatego znów musiałbym coś domieszać
(zresztą czesto tak robię z owocami)

nie ukrywam że to moje ulubione danie - oczywiście w wersji orginalnej i najlepiej jak tą rybą jest dorszcz

Macie racę że 190g mogłabym podac na dwa razy, ale my słoik 130 zjadamy bez problemu, dlatego znów musiałbym coś domieszać

:-) Zarazek wcina te duże słoiki bez problemu...czasem ze 2-3 łyżki zostawia...No ale potem je dopiero kolacje...
Z moich obserwacji :
Słoicziki Hipp...szczególnie te po 7 msc są bardzo gęste...jeśli wasze dzieciaczki nie lubią takiego gęstego to radze nie kupować bo lekkie rozcieńczenie wodą skończyło sie kulinarną porażką...
Aha i pediatra mnie przestrzegła że Owsianke można podawać takim maluchom 2 góra 3 razy w tygodniu
Młody dziś brokuły wpierniczał :-)
Dziękuje za uwage
Z moich obserwacji :
Słoicziki Hipp...szczególnie te po 7 msc są bardzo gęste...jeśli wasze dzieciaczki nie lubią takiego gęstego to radze nie kupować bo lekkie rozcieńczenie wodą skończyło sie kulinarną porażką...
Aha i pediatra mnie przestrzegła że Owsianke można podawać takim maluchom 2 góra 3 razy w tygodniu
Młody dziś brokuły wpierniczał :-)
Dziękuje za uwage

kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
no właśnie ja też daję chlebek, biszkopcik itp wiec z okruszkami niby ma do czynnienia, więc to może wina smaku. spróbuję mu zrobić swoją zupkę i sama ją widelcem rozdrobnić, wtedy się przekonam czy to właśnie o to chodzi.
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Oczywiście, bo zawiera gluten
i ważne jest aby innych dań z glutenem nie dawać jeśli owsianka jest 3 razy w tygodniu
perla2212
Fanka BB :)
a moj synek uwielbia te chrupki Organic Crunchy Slices - Tomato | Organix i te Organic Crunchy Sticks - Carrot | Organix serdecznie polecam! tylko niewiem czy sa dostepne w Polsce...
mamjakty
styczniówka 2009
niestety rybka nie posmakowała :-
-( zjadła tylko dwie łyżeczki i zaczęła się drzeć :-
-
-
-(
nie wiem, co jej się stało :-(
nie wiem, co jej się stało :-(
klaudia011
Fanka BB :)
OjOj co ta Oleńka tak strajkuje z tym jedzonkiem...ja nie mam pomysłu co zrobić żeby lepiej jadła..a z cycem problemu nie ma??
u nas darcie jest tylko wtedy jak mlody jest bardzo glodny...nie chce wtedy jesc zupki czy kaszki tylko od razu do cyca by sie dossał...
u nas darcie jest tylko wtedy jak mlody jest bardzo glodny...nie chce wtedy jesc zupki czy kaszki tylko od razu do cyca by sie dossał...
reklama
Podziel się: