Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale lepiej jej nie zachwalajmy, bo jeszcze się odwidzi albo co.... ;-)ja uzywam tych kaszek "holle" i mieszam kaszke jaglana (2 lyzki) z pol lyzki kaszki przennej lub owsianej... ponoc w takiej ilosci kaszki jest zawarte tyle glutenu co w pol lyzeczki od herbaty kaszy mannej... Krystianek tez mi je wszystko z wieksza lub mniejsza ochota i jeszcze sie nie zdarzylo zeby cos zostalo... najbardziej lubi wyraziste smaki, potrawy z pomidorami, no i owoce: jablko, banan i gruszke...My dzisiaj zaczelismy wprowadzac gluten. Do kaszki kukurydzianej dalam pol lyzeczki kaszki owsianej z glutenem firmy Holle- dobrze to zrobilam, czy cos nie tak?
Bartek od poczatku je wszystko, co mu ugotuje. Jak na razie jest wszystkozerca i mam nadzieje,ze juz mu tak zostanie.Ulubione dania to brokul i szpinak !!
teraz Julce sie tak poprzestawiało, że zjada tylko jedna butle mleka a reszta wszystko łyżeczka chce