reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

Ja wkładam jej do karmienia zupką specjalne ubranko;-)body i śpioszki;-)
a potem to moczę w wodzie z mydłem i piorę w pralce!! Wieszam na słońcu i plamy schodzą!! Też zakładam i sliniaczek bawełniany i plastikowy ale nie pomaga bo mała rusza się łapki do buzi wkłada;-)

reklama
Moja mala zajada sie ostatnio marchewka z mlodym ziemniakiem. Okropne sa po tym plamy ale dziecko szczesliwe:-p. Nakladam jej na łyzeczke i sama sobie wsadza do buzi:laugh2:.

Załączniki

• jem.jpg
    jem.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 44
AdiLea super zdjęcie :tak:

Dziewczyny, któraś z Was wprowadziła już mięsko?

Moje dziecię się rozbestwiło :wściekła/y: Kilka dni pod rząd na obiadek dostawała pyszne owoce a wczoraj jak posmakowała marchewki to zaczęła nią pluć. Jestem ciekawa co dziś będzie z zupką jarzynową...

Adi super fotka!!!:tak::tak:
Moja wczoraj wcieła cały słoiczek ziemniaczków ze szpinakiem i dalej mlaskała:szok:
Cieszę się jak moja córcia tak ładnie wcina! I to szpinak ... ja tego nie jem;-)
generalnie zauważyłam że bardziej jej smakują słoiczki z bobovity... już wszystkie kupowałam ale najbardziej wcina właśnie te!!
A podawałyście już gruszki Whiliamsa? Bo koleżanka mi polecała że jej mała je:tak:

Black mięska jeszcze nie! a co do marchewki to moja samej nie zje!! w zupce je bardzo ładnie:tak::tak:zupka marchwiowa z ryżej jest numer 1 u nas:-):-)

Kasia Julka wcześniej jadła nawet samą marchewkę. Zobaczę co dziś "powie" za zupkę jarzynową ;-) Ja z mięskiem też chcę jeszcze troszkę poczekać, mimo że słoiczki z królikiem w domu już stoją, ale się boję jakoś jej je dać ;-)

u nas bobowita smakuje, ale ma chyba najwięcej dodatków w stylu sok z winogron etc i chyba jednak najbardziej uczulają Jacusia, bo od razu wysypka na buźce:-(

reklama
Do góry