Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a karmisz piersią ,bo mamy dzieci w podobnym wieku ,ale ja narazie karmię tylko piersią,raz dałam jabłko i kupka sie pojawiła od razu ,a miała córcia z tym troszkę problemówKasiaJ moja to już jest porządną kluseczką!!!je na całego wszystko co podleci, przekonała sie do owoców i deserków a obiadki wcina az miło!!!!Mleko z kleikiem idzie jak woda na przemian z kaszką!!Mam małego obżartucha!!Nie możemy przy niej jeść bo od razu też chce!!
Polecam jabłuszka z jagódkami bobovity-ubaw po pachy !! Buzia cała fioletowa!
Musimy jeszcze sprobować szpinaku i brokułów!![]()

musiałam dorabiać butle tak mlaskała;-);-)może era niejadka się skończyła!!Masz jakis przepis, w ktorym jest szpinak? Z checia bym wyprobowala. Jak na razie szpinak lubie tylko w wersji "pierogi ze szpinakiem" podawane na stolowce wydzialu biologii UW- tam sie stolowalismy w przerwie zajec na studiach.Swoja droga-piekne czasyCzemu szpinak bleeeTo stereotyp z naszego dzieciństwa
)) Szpinak naprawdę jest pyszny, jeśli jest właściwie przyrządzony! Moja rodzinka go uwielbia
![]()