reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

hejo babki
ja ważę się codziennie żeby kontrolować swój apetyt:-D:-D
jak ważyłam się raz na tydzień to moje oczekiwania były niewspółmierne do rezultatów i szybko się zniechęcałam:nerd:

miłego weekendu laski ja niestety kwitnę w domu bo M w pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej dziewczynki
A ja sie musze przyznac, ze zakonczylam moja dietke :zawstydzona/y:no moze nie do konca bo nadal nie jem ziemniakow, kasz, ryzu itp ale juz dzis zjadlam kromke chleba ciemnego:-pJuz ostatni tydz nie bylam na pelnej dietce bo zauwazylam, ze zaczelam miec wiekszy apetyt na slodkie(i jadlam go wiecej) niz jak sie nie dietkowalam.:dry: Za to teraz zajadam owoce i warzywa i czuje sie z tym swietnie.Niestety dietka nie pomogla na moj nieszczesny brzuch :baffled:, wiec musze zaczac wiecej cwiczyc jak tylko @ sie skonczy.Nawyk codziennego wazenia pozostal bo musze kontrolowac wage by nie nadrobic tego co stracilam:-D
zycze wytrwalosci w dalszym dietkowaniu :-)

ms.marple- ale naprawde nie ma sie czym chwalic, bo chcialam tylko pare kilo zrzucic ;-)( ktore przybylo mi przez zime, jak zwykle:dry:)Gdybym schudla tyle co pauletta czy ewelcia to bylby powod do dumy i chwalenia, chociaz z drugiej strony gdybym tyle schudla to pewnie by mnie nie bylo :-D:-D:-D
Podziwiam Was kobitki,ze tak swietnie sobie radzicie bo wiem, ile to kosztuje wysilku i zaangazowania, tak trzymac:-) i trzymam kciuki za dalsze sukcesy :-):-)

Pauletta ja tez sie nie moge doczekac....super masz wage!!!

Marcysia a ty ile schudlas???

ja dzis zaszalalam i kupilam spodnie w rozmiarze 36:szok::szok::cool2:....wchodze w nie dopinam sie ale jednak musze do nich schudnac jakies 2kg jeszcze :-p:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:.......dzis tyle samo wazylam co przez ostatnie dwa dni (55,6kg)

hejo babki
wyobraźcie sobie , nie ważyłam się dzisiaj:szok: ja maniaczka ważenia:-D:-D
wczoraj zalaliśmy wagę kąpiąc maluszka i zastrajkowała:angry: to już moja chyba 3cia waga jak nie wyschnie do wieczora to muszę kupić następną:crazy:

dzisiaj drugi dzień protalowy , wymyśliłam zupę klopsową:-D:-D a dla familii zapiekanka ziemniaczana już się piecze
a od wczoraj fatalnie się czuję mam zawroty głowy i zapchany nos, przeziębiłam się wrrrrr jak zawsze tuz przez podróżą do PL jestem chora, to już zwyczaj

u mnie waga nadal fika koziołki

pauletta ty masz dobrą passę:-D:-D zazdroszczę
ewelcia ja mam w szafie całą rozmiarówkę dżinsów i co jakiś czas przymierzam, w które już sie mieszczę:nerd::-D:-D
marcysia gratuluję :tak::tak: zakończenia diety, powodzenia

hejo
ewelcia- ja schudlam 3.8kg tyle ile dukan wyliczyl, tylko wedlug niego mialo mi pojsc szybciej, ale gdybym nie grzeszyla pewnie by tak bylo :-p z 56 na 52,2 to nie tak zle tylko dzis sie wazylam i 52,8 no ale @ jest i pewnie dlatego:-:)zawstydzona/y: Nie ukrywam, ze marzy mi sie jeszcze kilo:blink:
ms.marple-dzieki :-) ja tez ostatnio musialam zakupic nowa bo najmlodsze dziecie sie do starej dorwalo i "nozki" pourywalo i po wazeniu bo sie chwiala:no:

hejo
ewelcia- ja schudlam 3.8kg tyle ile dukan wyliczyl, tylko wedlug niego mialo mi pojsc szybciej, ale gdybym nie grzeszyla pewnie by tak bylo :-p z 56 na 52,2 to nie tak zle tylko dzis sie wazylam i 52,8 no ale @ jest i pewnie dlatego:-:)zawstydzona/y: Nie ukrywam, ze marzy mi sie jeszcze kilo:blink:
ms.marple-dzieki :-) ja tez ostatnio musialam zakupic nowa bo najmlodsze dziecie sie do starej dorwalo i "nozki" pourywalo i po wazeniu bo sie chwiala:no:

marcysia majgot 52kg:szok: wow ja tyle ważyłam chyba w podstawówce:-D:-D:-D
moja waga nadal się suszy:baffled:

reklama
Marcysia ja tez chce 52kg wazyc:szok::szok::rofl2:.......

Ms.marple jak mi sie bateria wyczerpala i nie mialam wagi chyba przez dwa dni czy przez 3 to wariowalam..az wreszcie poslzam z buta na miasto zeby kupic..specjalnie po ta baterie szlam:rofl2:

od poniedizalku do wczoraj dietowlaam,super mi szlo!!ale wczoraj..ech szkoda gadac!!!:angry:

Do góry