Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no moze nie do konca bo nadal nie jem ziemniakow, kasz, ryzu itp ale juz dzis zjadlam kromke chleba ciemnego
Juz ostatni tydz nie bylam na pelnej dietce bo zauwazylam, ze zaczelam miec wiekszy apetyt na slodkie(i jadlam go wiecej) niz jak sie nie dietkowalam.
Za to teraz zajadam owoce i warzywa i czuje sie z tym swietnie.Niestety dietka nie pomogla na moj nieszczesny brzuch
, wiec musze zaczac wiecej cwiczyc jak tylko @ sie skonczy.Nawyk codziennego wazenia pozostal bo musze kontrolowac wage by nie nadrobic tego co stracilam
)Gdybym schudla tyle co pauletta czy ewelcia to bylby powod do dumy i chwalenia, chociaz z drugiej strony gdybym tyle schudla to pewnie by mnie nie bylo 

w ciuchach zaraz po big śniadaniu wyszło mi 76,3 

aż się nie mogę doczekać ostatecznego ważenia za 4 dni 

....wchodze w nie dopinam sie ale jednak musze do nich schudnac jakies 2kg jeszcze 

.......dzis tyle samo wazylam co przez ostatnie dwa dni (55,6kg)
ja maniaczka ważenia

to już moja chyba 3cia waga jak nie wyschnie do wieczora to muszę kupić następną

a dla familii zapiekanka ziemniaczana już się piecze
zazdroszczę

zakończenia diety, powodzenia
z 56 na 52,2 to nie tak zle tylko dzis sie wazylam i 52,8 no ale @ jest i pewnie dlatego:-

hejo
ewelcia- ja schudlam 3.8kg tyle ile dukan wyliczyl, tylko wedlug niego mialo mi pojsc szybciej, ale gdybym nie grzeszyla pewnie by tak byloz 56 na 52,2 to nie tak zle tylko dzis sie wazylam i 52,8 no ale @ jest i pewnie dlatego:-
zawstydzona/y: Nie ukrywam, ze marzy mi sie jeszcze kilo
ms.marple-dzieki :-) ja tez ostatnio musialam zakupic nowa bo najmlodsze dziecie sie do starej dorwalo i "nozki" pourywalo i po wazeniu bo sie chwiala![]()
wow ja tyle ważyłam chyba w podstawówce

.......