Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny ja mam dwojke maluchow moj synek ma 18 miesiecy a coreczka 6 przed ciazami wazylam 56 kg pieknie wygladalam a teraz waze 48 kg nic nie robilam i nie wiem co zrobic zeby przytyc,jem duzo slodyczy ale nic nie pomaga koszmar!!!!
beakta decydujesz się na SB?
wiec na razie zobacze jak mi pojdzie ;-)no niems. marple, 7 to nic w porownaniu do tych kilkunastu, ktore jeszcze muszę zrzucić...
moja droga to już bardzo dużo

, ale potem i to minęło. Teraz jem najczęściej solidną jajecznicę na oliwie plus sok pomidorowy i jakaś wędlina -to mi daje dłuższe uczucie sytości i nie "zapycha" tak jak ten-pyszny skądinąd-chlebuśCześć zamiast robienia brzuszków dużo bardziej praktyczne i przede wszystkim skuteczne jest wciąganie brzuchaJa mam dokladnie tak samo jestem szczupla tylko ze nie moge brzucha zgubic .
Moze ktoras ma dobra metode na zgubienie brzuszka oprucz robienia brzuszkow bo to juz wiem.
A tak wogole to witam was
można to robić w dowolnej chwili i nie wymaga dużo wysiłku a mięśnie brzucha pracują tak samo ;-)jeżeli dołączyć do tego pośladki i uda efekt murowany
Do dnia dzisiejszego kiedy to odwazylam sie stanac na wadze.
Nawet sprobowalam fajne cwiczenia,nie meczysz sie tak ale miesnie potem bolaaaaa nastepnego dnia jak cholewka
a ćwiczenia na stepie są o tyle fajne, ze łączą układy taneczne z podskakiwaniem, naprawdę super sprawa. 
chyba, że chcesz ważyć 40kg;-)

aine taki serek a'la feta jak w Polsce widziałam u nas w Wiśle, może u ciebie też się znajdzie w polskim sklepie