reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
Ale ja wam zazdroszczę,ja wyglądam jakbym co najmniej w 4 miesiącu ciąży była,waga za nic nie chce iść w dół,już normalnie patrzeć na siebie nie mogę:-
wściekła/y:
traschka
Mama Marysi
Angel jak chcesz się podnieść na duchu to ci prześlę moje zdjęcie, tylko możesz potem w nocy nie zasnąć z przerażenia...
_Angel_
Mama małej stokrotki
oj kochana Ty byś bardziej wystraszyła się mnie,ja na prawdę wyglądam jak w 4 miesiącu ciąży albo i lepiej.
traschka
Mama Marysi
mrsmoon o nie, mnie mobilizuje! albo raczej chciałabym żeby mobilizował
andariel
mama super dwójki :]
tak, dołączam do grona tych, które bardzo by chciały się zmobilizować
waga dawno wróciła do normy, ale brzuch ewidentnie wiotki jakiś, co mnie nawet nie dziwi, bo w sumie nic nie zdążyłam zrobić po ciąży z Ninką, jak zaraz w drugiej chodziłam, no ale... może jak wyjdę latem na plażę i zobaczę jędrne brzuchy (i cycki, ale tu juz nic nie podziałam) innych to mnie to zmobilizuje, ha ha ha
waga dawno wróciła do normy, ale brzuch ewidentnie wiotki jakiś, co mnie nawet nie dziwi, bo w sumie nic nie zdążyłam zrobić po ciąży z Ninką, jak zaraz w drugiej chodziłam, no ale... może jak wyjdę latem na plażę i zobaczę jędrne brzuchy (i cycki, ale tu juz nic nie podziałam) innych to mnie to zmobilizuje, ha ha ha
reklama
Podziel się: