reklama

Wracamy do wagi

hej CHUDZIELCE:-) WAŻĄCE MNIE NIŻ 60 KG!!!!!! Nie ma tak dobrze:-D! Najpierw my trochę schudniemy, a potem przyjmujemy do nas wagę lekkę chcącą być wagą superlekką!!!

reklama
Doris, ja 58/ 59 a to prawie 60. A po świętach i pobycie u rodziców to może i 60 nawet przekroczyłam, więc się łapię:-D A Ty tu nie ściemniaj, z Ciebie laska jest!!

Aestima.....jak ja ważyłam 58/59 to byłam laska - to naprawdę jest niska waga . Teraz dłuuuugo ważyłam 68/69 kg - na diecie już schudłam ale jak osiągnę wagę 59/60 kg to naprawdę będzie super!

Ironia.....tak - my wszystkie trzy na diecie SB i codziennie piszemy co jemy. Popatrz na nasze jadłospisy - będzie Ci latwiej. A jak u Ciebie z wagą??? Przedciążowa jest czy nie ma? Ile chcesz zrzucić?

ja również starałam się dzielnie trzymać dietę na zlocie a to niełatwe było... tyle pokus :zawstydzona/y: Ale dałam radę!!! Zgrzeszyłam tylko odrobinę zjadając paprykę z grilla posmarowaną serkiem almette (PYCHA!!!) ale to w końcu nie takie straszne.
Jutro zaczynam II fazę :-)

Doris - no ja niestety prawie ze ciazowa dalej wrrr :wściekła/y::no: teraz po rota spadło 4 kg ale wraca powoli... a musze zrzucic uhuhuhuhuhuh i jeszcze 10 kg :P

póki co chce zrzucic w pierwszej czesci odchudzania 5 kg
potem 5 i tak az dojde do 15 a najlepiej 20 ale w to nie wierrze :-(

to moge sie do was przyłączyć kochane? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry