kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A ty nie jesteś Dominika. Ja moim tak odpowiadałam. Już nie mówią że Dyzio coś ma a oni nie
Od hybrydy niszczą się paznokcie. Pokaż jej w necie jak potem wyglądają. A włosy chłopskim targiem możecie z saszetki zmywalnej zrobić tylko na czas wakacji. Poza tym możesz jej powiedzieć że jak bardzo chce to niech zarobi na to DODATKOWYMI obowiązkami![]()
Miała końcówki zrobione zmywalne. Co prawda mąż srednio ale pozwoliliśmy. Nie , jej się należy to wszystko bo inne dzieci nic nie robią i maja. A ja jej mówię ze ja od małego robiłam wszystko w domu , mając tyle lat co ona jeździłam na jarmarki z tata wstając o 4 dzień w dzień i nic nie miałamza to Tzn nic. Jedzenie , dach nad głowa. Raz na pół roku nowy ciuch(jeden dwa) i pare ze szmat po 1 zł ( wszystko po akceptacji ojca czyli jak dla chłopca ). A ta mi będzie jęczeć ze ona ma złe warunki, ze ja traktujemy jak dorosła z obowiązkami i ze to jest nienormalne. No dziś się nawet nie odzywam zobaczymy jak se będzie radzic bez mojej pomocy fizycznej i merytorycznej.