reklama

Wszystko o karmieniu ;)

pytanko do karmiacych piersia: ile jedza tak mniej wiecej Wasze maluchy? bo moja ostatnio bardzo krotko - tzn. tak aktywnie ssie ok. 5 min, a potem przez nastepne 5 min troche odpoczywa i troche ssie. a jak to jest u Was?

reklama
gufi moja też je jakby trochę krócej...i też sie ostatni zastanawiałam, czy nie za krótko. Może teraz po prostu mają większą siłę ssania i jakoś szybciej się najadają?

Mój wisi i wisi ile się da,ale nie tylko po to by jeść tylko żeby pocmokać sobie a je hm... nie wiem nie zwróciłam uwagi :)

moja ostatnio ssie cycka jakies 3-5 min. potem sama sie odrywa i usmiechy do mnie strzela. chuda toto takie i jeszcze tak krotko je. a kupy strzela w ilosciach hurtowych - np. dzis juz czwarta zrobila od rana!!! mam wrazeni, ze to jedzenie przez nia normalnie przelatuje ... a nie wspomne o tym, ile pampersow zuzywamy ...

pytanko do karmiacych piersia: ile jedza tak mniej wiecej Wasze maluchy? bo moja ostatnio bardzo krotko - tzn. tak aktywnie ssie ok. 5 min, a potem przez nastepne 5 min troche odpoczywa i troche ssie. a jak to jest u Was?

Jak Czarek zachorował to mam wrażenie, że je mniej. Najpierw je szybko, a potem już nie chce. Coś mi się zdaje, że w nocy nie budzi się tyle razy co wcześniej na mleczusio.

Ja też odnoszę ostatnio takie wrażenie, że ciągnie krócej. Wcześniej było to średnio 15 minut, teraz jest około 8 minut czasem do 10 minut dobija.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry