Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A dziewczyny pamietacie, kiedys były takie siatki na wózki do zakupów...tak jak na tym zjeciu KETTLER Herlag laska parasolka wózek spacerowy (1014214869) - motoAllegro czy teraz tez cos takiego mozna kupic? normalnie az mi sie stare czasy przypomniały jak moja mama woziła mojego braciszka w wózku hehehe
Bo jak kupie wózek - parasolke, to pewnie tam bedzie mały kosz na zakupy i takie cos by mi sie przydało, bo ja mam zawsze tak załadowany ten mój wozek ze jak wielbłąd ide![]()

Izabela, Tomek miał ma roczek dostać taki rowerek, ale jednak zrezygnowalismy. zauważ, pod jakim kątem jest ustawione siedzisko, szczególnie oparcie. Dziecko przyjmuje w nim pozycje półleżącą, a nasze dzieci to by pewnie nawet rączkami nie mogły do kierownicy dosięgnąć chcąc się opierać jednocześnieKod:![]()
No dla mnie to jest rowerek dla znacznie starszych dziciaczków, a mnie zależało jednak na tym, żeby jeszcze tego lata z Młodym poszaleć :-)
zdecydowaliśmy się zatem na cosik takiego, w dodatku w promocyjnej cenie
SMOBY ROWEREK TROJKOLOWY 444140 / 444141 + TORBA ! (1100410141) - Aukcje internetowe Allegro
Jak tylko go wypróbujemy, to napiszę czy zdał egzamin![]()
;-)też zauważyłam ten hamulec ;-) tylko, że próbowała dzisiaj Maja pchacza właśnie tego z chicco i szedł wolniej od tego z fisher price, więc się zastanawiam o co kaman??? o ten z fishera Fisher Price INTERAKTYWNY CHODZIK PCHACZ 2w1 K9875 (1114887586) - Aukcje internetowe Allegro jakoś nie przemówił do mnie ten pchacz...izabela :-) pchacz Chicco ma hamulce przy tylnych kółkach... ale to raczej nie a spowalniacze... maja tylko unieruchomic pchacza jak dziecko bawi sie sorterem... pchacza nie bardzo sie za to da ciągnąć do tyłu...tak jakas blokada jest bo do przodu ładnie idzie a w tył sie jakby zacinal....
innych cudów nie mialam więc sie nie wypowiadam...

Tyle ze my mamy chyba starsza wersje tego co pokazałas na allegro bo ja kupiłam uzywanego. Tzn. funkcje są te same tylko kolorki inne. U nas Ala jeździ raczej po płytkach i panelach i wszystko spoko z kółkami. Po dywanie nie da rady jeździc, tzn. z wielkim trudem ale to takie straaaasznie włochaty z frędzlami itd.